recenze

Bun-Dun

Bun-Dun

Nejdříve nebylo nic, ale pak se objevil Bun-dun a ten vytvořil svůj Bun-dun svět. Ten Bund-dun jste vy a budete mít takový maličký úkol jako vytvořit vesmír nebo váš vlastní svět. A věřte mi, je to zábava.
Tato hra je dalším důkazem, že Game Maker ještě není rozhodně zastaralý. Stačí dobrý nápad a máte možnost udělat skvělou arkádu jakou je tato.

Se svým Bun-Dun se v každém levelu snažíte ukořistit co nejvíce energetických bodů, které různé poletují kolem vás. Pokud jich nasbíráte dost, máte splněno a jste zase o něco blíže svému ráji. Aby to nebylo tak jednoduché, jsou zde i věci, kterých se nesmíte dotknout. Ve vesmíru to budou meteority nebo ptactvo (to až si vytvoříte svou Zemi). Všem je doprovázeno příjemným příběhem a ještě příjemnější hudbou. Pokud patříte do skupiny lidí, kteří u hraní nestráví příliš mnoho času, pak vám tento kousek bude rozhodně vyhovovat. Celkové i se dvěma módy hra zabere něco pře deset minut. Módy nejsou nějak razantní změnou v hratelnosti, jde buď o časový limit, nebo jiný druh sbírání bodů.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

Kalousek100

Kalousek100 | 23.06.20 v 02:44

Perfektní hra.


galerie

Bun-Dun Bun-Dun Bun-Dun Bun-Dun

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce