recenze

Breakdown in Space

Breakdown in Space

Jedna plošina, jedna kulička a stovky cihel. Neříká vám to něco? Možná již tušíte. Tahle hra není nic jiného než pořádně povedený arkanoid. A když říkám povedený, pak to myslím opravdu vážně. Pokud vás zajímá co jej vyvyšuje nad ostatní titulu téhož typu, zkuste si přečíst následující recenzi.
Arkanoid se řadí mezi gamesy s dlouholetou tradicí. Od svého prvního vydání se možná trochu pozměnila, ale základ zůstal prakticky stejný. Co se tedy mění? Jsou to prostředí, ve kterém hrajete, různé bonusy a vizuální stránka. Jak je tedy možné, že si lidé i přes to stále tuto hru stahují? Hlavním nosníkem je prostě skvělá hratelnost, která zaujme i po tolika letech.

Podívejme se tedy co nám tohle „pokračování“ přináší. Největší přínos spočívá v nových bonusech. Najdeme tady mnoho bublinek, které nám po sebrání změní účinek kuličky. Díky jedné třeba prorazíme několik cihel najednou (i když tohle není žádnou novinkou), jiná nám kuličku změní tak, že když narazí, tak změní cihlu buď ve zlato, nebo stříbro (což nám pak umožňuje nahrát více bodů, když takové cihly zpětně likvidujeme) atd. Nejsou zde ale jen bonusy upravující vlastnosti koule, ale také jiné, které pomáhají usměrnit směr kuličky tam, kde potřebujeme. Je tady toho zkrátka více než dost a bude chvíli trvat, než se zorientujete ve všech vylepšeních co zde jsou.

Vizuálně ani zvukově zde nehledejme žádné zázraky, tento klon arkanoida stojí hlavně na jeho skvělé hratelnosti, kterou dokázal ještě více umocnit nesčetným množstvím vylepšení, jenž umožňují také nahrát mnohem větší skóre (v případě, že se správně využijí).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

Danda | 06.03.07 v 13:23

jj, bouzel :(... nejlepsi je stejne klasika ;)

Lovejoy | 06.03.07 v 12:55

takhle špatnej arkanoid sem dlouho neviděl


galerie

Breakdown in Space Breakdown in Space Breakdown in Space

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce