recenze

Brazsonic

Brazsonic

Ježek Sonic a jeho přátelé se valí na naše monitory. A dnes přijeli hodně zdaleka. Jejich autor Bruno Campestrini bydlí až v daleké Brazílii, takže to do Čech měli fakt daleko. A kvalita tohoto exotického remake? Zkuste a uvidíte.
Nošení dříví do lesa je činností zbytečnou již z podstaty. Rozvíjet teze o tom, kdo je to Sonic a co dělá je to samé. Takže přejděme rovnou k věci.

Brazsonic je plošinovka pro jednoho či dva hráče, která – ač menu je v exotické portugalštině – je skvěle hratelná pro každého. Kdo zná příběh této klasické hry bude jistě překvapen, neboť autoři jej tak nějak „customizovali“ do Brazilského prostředí. Takže například místo Badniků tu máme pravé a nefalšované Brazilské bandity a vůbec – až uvidíte legrační postavičky v brazilských krojích, budete jistě překvapeni. Namísto prstýnků, které ježek vždy sbíral jako divý, tu jsou peníze a místo diamantů se všude válejí bankovky. Grafika je odpovídající tématu, je prostě arkádová, hratelnost skvělá, hudba a zvuky ucházející. Na výběr máme 21 relativně těžkých levelů (6 hratelných zón, 1 tajný, 5 speciálních). Legrační nepřátelé včetně sedmi bossů se nám staví do cesty a navíc tu objevíme pár naskriptovaných „cut-scén“. No a ve dvou se dá také pařit.

Hra Brazsonic není nic inovativního, ale vydržel jsem ji hrát skoro celou hoďku. To u mne znamená, že hra je dobrá a rád se k ní vrátím.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

Marian | 05.10.06 v 14:29

Pustit to jde, hrát určitě také a kravina to určitě není :-)

Sabrila | 05.10.06 v 14:15

kravina

lllll | 17.12.05 v 21:32

Jde to vůbec pustit?(hrát?)


.....

Honza.Jelen | 16.12.05 v 18:22

brazsonic


galerie

Brazsonic Brazsonic Brazsonic Brazsonic Brazsonic

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce