recenze

Bowsers Revolution

Bowsers Revolution

Klasických hopsaček není nikdy dost, a proto vám jednu takovou přinášíme. Nelze říci, že jde o nějaký převratný kousek, ale rozhodně se svou náplní se nemusí vůbec za nic stydět. Tak vzhůru do akce! Více prozradí ale až naše recenze…
Hned takhle na úvod se vám musím přiznat, že jsem měl opravdu velké dilema, kam titul zařadit, jestli mezi akční hry nebo spíše arkády. Z obou těchto žánrů má titul bohaté vlastnosti. Nakonec jsem se rozhodl pro variantu číslo dvě a na několika následujících řádcích vám vysvětlím důvody svého rozhodnutí.

Pokud pohledíte na okolní screeny, můžete se všimnout, že na první pohled je vše velmi podobného klasickému Mariovi. Budete moci tedy skákat na plošinky, popř. na nepřátele, a zajišťovat si tak pohodlný postup na konec úrovně. Slovo pohodlný berte ale v uvozovkách, protože stačí jen letmý dotyk oponenta a nejenže automaticky ztrácíte svůj drahocenný život, ale prakticky ihned se objevujete i na začátku dané úrovně. Naštěstí můžete využít své právo a na oponenty střílet. Pokud se nejedná o závěrečné bossy, stačí většinou jedna dobře mířená rána a můžete si gratulovat. S municí ale i tak doporučují šetřit a nikdy jen tak nestřílet do prázdna, protože ne vždy půjde oponenty udolat právě skoky a není nic horšího, než když vám v zápalu boje dojdou náboje.

Ty si samozřejmě můžete čas od času doplňovat, ale množství míst k tomu určených není opravdu tolik, proto je skutečně lepší šetřit. I když to tak vypadá na solidní řezničinu, mohu vás uklidnit, že prvků z arkád je zde více než dost, proto jsem se rozhodl pro umístění do tohohle žánru. Co se týče technického zpracování, tak zde se o žádný zázrak bohužel nejedná. Nerad bych ale zbytečně pouze kritizoval, musím uznat, že mě překvapilo prostředí, které rozhodně za stereotypní nepovažuji. Suma sumárum, jedná se o poměrně slušnou arkádu, která vás nezklame, ale rovněž ani nějak výrazně nenadchne!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =


galerie

Bowsers Revolution Bowsers Revolution Bowsers Revolution Bowsers Revolution

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce