recenze

Bowser JR

Bowser JR

Mario se dostal do podvědomí nás všech. I dnes, po mnoha letech, se stále tvoří nové a nové hry zpracované na jeho principech a hratelnosti. Jednou z nich je i dnešní Bowser. Nehrajete sice za onu slavnou postavu Maria, ale ve své podstatě je zbytek téměř shodný.
Máte možnost zahrát si za draka a projít s ním všechny potřebné levely. V každém na vás pochopitelně čekají jiní nepřátelé, kteří si nepřejí, aby jste tuto hru zdárně dokončili. Hlavním úkolem pro vás bude sbírat peníze které na cestě uvidíte. Většinou v jejich blízkosti, ale ne vždy, o sobě dávají znát různé potvůrky které vás mohou snadno zabít. Naštěstí ani vy nejste bezbraní. Vaším útokem se stává ohnivá koule, kterou dráček vypouští z tlamy.

I když se nejedná o špatné zpracování, musíme pohlédnout pravdě do očí a také si říci, že nám tahle gamesa nepřináší nic nového. Je hezké si zavzpomínat na staré časy v trochu jiném kabátě, ale zároveň by to chtělo i nějáké nové nápady. I přes to si myslím, že neuděláte chybu, když se rozhodnete zahrát právě ji.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

frodopipin

frodopipin | 22.02.16 v 07:03

Přesně tak...

Pavlínka2C

Pavlínka2C | 09.02.15 v 15:36

tyhle hry si vždy rád zahraje snad každý


galerie

Bowser JR Bowser JR Bowser JR

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce