recenze

Bounce Away Chapter v1.0

Bounce Away Chapter v1.0

Jsou pro vás obtížné hry výzvou a rádi překonáváte všelijaké překážky? Vaše vysoké sebevědomí by mohla pošramotit dnešní gameska. A přestože budete ovládat jen neposedný balónek, kladené nároky na vás nebudou nikterak nízké.
Velká trpělivost a přesná ruka. To je to, co vás může dovést k úspěchu.

V rámci útěku a snahy o přežití se s vaší kulaťounkou postavou vydáváte na obtížnou cestu. Hrdinu neovládáte přímo, nýbrž pomocí malé plošinky, od níž se vesele odráží. Onu plošinku je možno naklánět a opět srovnávat do horizontální polohy krajními tlačítky myši. Vyhýbat se budete různým pánvičkám a sloupkům, které vás při nárazu odmrští zpravidla do nejméně chtěného směru. Nicméně je to stále lepší, než v případě kdy narazíte na ostrý nůž. Ten vede ke ztrátě života, stejně jako v případě spadnutí do jedné z mnoha propastí.

Hra má velmi jednoduché ovládání a zajímavý námět. Co ovšem může mnohé hráče odradit, je poměrně vysoká obtížnost a také fakt, že jedna chybička či nesprávný zásah na nesprávném místě vedou k opakování celého levelu a potažmo, když už jdete stejnou pasáž po dvacáté, i k frustraci.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

Bounce Away Chapter v1.0 Bounce Away Chapter v1.0 Bounce Away Chapter v1.0

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce