recenze

Bounce

Bounce

Vemte skákací kuličku a hoďte jí proti zdi. S největší pravděpodobností se začne nekontrolovatelně pohybovat a skákat po celé místnosti. No, a úkolem v této arkádové hře je udržet míček na uzdě. Že se nebude jenat o nic lehkého snad netřeba dodávat.
Jak již bylo naznačeno v perexu, náplň dnešní hry se dá považovat za skutečně originální a neotřelou. Po dobu hraní této hry se stáváte skákací kuličkou, jejíž pohyb se dá jen velmi těžko ovlivnit. Vaším úkolem je posbírat zelená kolečka visící různě po úrovních. Jakmile je budete mít všechny posbírané, objeví se kulička modrá, kterou když seberete, dostanete se do další místnosti, kde tento proces opakujete. Díky faktu, že kulička se jednouduše odráží od zdi a nabírá tak rychlost, nebude dojetí této hry procházka růžovým sadem. K tomu připočtěme různé rampy, které vás odrazí více než je obvyklé, propasti, do kterých když spadnete, musíte opakovat celé vaše úsilí znova a tak podobně. Z toho vyplývá, že se u této hry řádně zapotíte.

Grafika hry je jednoduše řečeno miniaturní. Bounce se spouští v minimalizovaném okně a toto nejde nijak změnit. Dalším nedostatkem je hudba, která je občas pěkně vlezlá a nedá se nijak vypnout. I přes originální náplň od této hry moc nečekejte, mohli byste být zklamáni.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

Bounce Bounce Bounce

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce