recenze

Boulder Remake

Boulder Remake

Boulder Dash je dvousloví, které symbolizuje jednu éru herní historie. Sbírání diamantů v hlubokých dolech je natolik klasická záležitost, že snad neexistuje jedinec, který by ji neznal. A dnes tu máme super kvalitní remake.
Klony osmibitového Boulder Dashe (dej mu pánbůh zemi lehkou…) se vždy dělí minimálně do dvou skupin. Na dobré či špatné. Dnešní počin pana Livaka - dvourozměrná gameska s názvem Boulder Remake - se pohybuje s jistotou ve skupině číslo jedna.

To, co nás hned po startu hry ťukne do zorniček, je určitě příjemná a titěrně roztomilá grafika. Autor si dal na tomto remake velmi záležet a jeho snaha je určitě znát. Klasickým způsobem sbíráme diamanty, vyhýbáme se padajícím balvanům a zcela prostě se snažíme postoupit do dalších a dalších levelů. Kromě hezkého grafického kabátu nás určitě zaujme vybalancovaná obtížnost, a tím i hratelnost jednotlivých úrovní. Když už jsme u levelů – součástí této hry je i propracovaný editor, který je jednoduše ovladatelný a uživatelsky příjemný. Sám jsem si za 10 minut udělal jeden „můj jedinečný levelík“ a s pohledem šťastného děcka, které dostalo do praciček vysněnou hračku, jsem ho testoval do aleluja. Přitom ve vlastní hře máte k dispozici 50 předdefinovaných levelů, takže o dlouhodobou hratelnost je postaráno.

Zahrajte si a uvidíte! Nikdy by mne nenapadlo, že by vzkříšení Boulder Dashe mohlo být tak zábavné.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

alzbeta gasparova | 08.12.05 v 15:20

dobry den.prosim vas preco sa neda stahnut boulder remeke_?


galerie

Boulder Remake Boulder Remake Boulder Remake Boulder Remake Boulder Remake