recenze

Bookworms

Bookworms

Úvodem by bylo asi záhodno říci, že námět této hry není nikterak originální. Ba právě naopak je znám a již tolikrát zpracován, že je mi až nemilé na to pomyslet. Přesto se tento kousek může pokusit pokořit mnoho podobných titulů. Co nám tedy tato variace slavného hada vůbec nabízí?
Jestliže někdo nepropadl této legendě mezi hrami, pak má nyní jednu z mnoha příležitostí. My ostatní jsme už „namydlení“.

Hned na úvod si můžete vybrat ze dvou červů, jehož následně budete ovládat, ale kromě vzhledu mezi nimi není pražádný rozdíl. Následně se za doprovodu hudby přesunete na hrací plochu, po níž se vaše žížalka bude „žížalit“ opravdu velkou rychlostí a s úkolem spořádat modré nebo červené čtverečky. Jejich barva je zcela zásadní, neboť každá určitému „píďalkovi“ body ubírá či přidává. Výjimkou je ovoce, které bodové konto jen zatěžkává. S každým snědeným soustem se tělo pochopitelně prodlužuje a máte co dělat, abyste nesežrali sami sebe. Do určitého počtu článků se můžete otočit rovnou o devadesát stupňů zleva doprava bez újmy na zdraví. To ale doporučuji nejdřív nacvičit. Na získání co nejvyššího skóre máte tři pokusy.

Hra nejspíš nezaujme na dlouho, ale svým grafickým zpracováním a svižným přístupem rozhodně na nějaký čas zabavit dokáže.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =


galerie

Bookworms Bookworms Bookworms

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce