recenze

Bomb Jack

Bomb Jack

Jak jen napsat úvod pro legendu všech legend? Slavný Bomb Jack se vrací, přidejte se k němu, procestujte svět a zachraňte jej od velkým nebezpečím hrozících bomb, které nastražil bůhvíkdo za bůhvíjakým účelem. Ale dejte pozor sami na sebe, protože i vám půjde o kejhák!
Je to natolik provařená hra, že věřím, že se snad ani nenajde žádný hráč, který by Bomb Jacka neznal. A pokud ano, zeptejte se otce (případně staršího sourozence) a určitě uspějete. Abyste ale neříkali, že mlátím prázdnou slámu, pustím se raději do toho, co vám dnes nabízíme, a to do, řekněme, dalšího z klonů této gamesy. Jen prosím neberte slovo "klon" pejorativně. A jen tak mezi řečí, pokud byste měli zájem, můžete u nás zkusit jinou vyvedenou verzičku Bomb Kid

Bomb Jack je dalším z řady několika zcela specifických, jednoduchých hříček, které si zachovávají svou skvělou hratelnost, ať už je spouštíte na té či oné platformě. O co se jedná. Jack, kterého si můžete představit jako někoho mezi Batmanem a Supermanem, se objevuje v rozličných scenériích, které jsou jednoduše vyvedeny na pozadí herní obrazovky. Navšívit tak můžete kýčovitý německý zámek Neuschwanstein nebo cosi připomínajícího Disneyland. Na popředí jsou plošinky a okolo různě rozházené bomby. Vaším úkolem je samozřejmě všechny je sesbírat. V tom vám budou chtít zabránit různé potvůrky. Některé se jen tak procházejí po jasně daných úsecích, brzy se však střetnete mimo jiné s černou bombou, která putuje po celé herní obrazovce zcela náhodně a které je radno se vyhnout.

Vaším úkolem navíc není jen vysbírat všechny bomby, ale také získat co nejvíce bodů. To uděláte tak, že krom výbušnin se zaměříte na sbírání mincí, které vaše konto výrazněji obohatí, konkrétně o 500 bodů. Co vám budu povídat, hratelnost je skvělá. Za to hovoří její dlouhodobá oblíbenost, nikoli redaktor Freegame. Co se zpracování týče, nebylo by snad dobré, kdyby byla tato legenda překopána, přece jen, i hráči jsou tvorové citliví a nějaké změny by spíše uškodily. Ti z vás, kdo baží po něčem více, se budou muset smířit s jednoduchou grafikou, bohužel však i s mizernou zvukovou stránkou, kde by naopak bylo žádoucí dost razantně přidat. I tak to ale stojí za to. Bomb Jack je prostě Bomb Jack.

stáhnout hru
Andrew

autor
/ Andrew

Skóre

80 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

kokosmen265

kokosmen265 | 09.01.15 v 07:37

bum bum


galerie

Bomb Jack Bomb Jack Bomb Jack Bomb Jack

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce