recenze

Blocks: The Devilish Delivery Game

Blocks: The Devilish Delivery Game

Proč se snažit doručit dřevěnou bednu na „neposlušné“ plošince k cíli? Upřímně řečeno nevím, ale je to taková zábava, že jsem do tohoto úkolu ochotně investoval velké množství času a energie. A jak se s nástrahami fyziky v této hře vypořádáte vy?
Jemné ručky, citlivý hmat a i dávka trpělivosti – to vše se bude hodit, neboť raketová plošinka je dosti citlivá na ovládání.

Až trapně se jeví hlavní náplň hry, kdy musíte dopravit box z místa A do místa B. Jenže onen dopravní prostředek vypadá jako něco, co vymyslela NASA z dlouhé chvíle na servírování obědu, jakýsi tác s tryskovým pohonem. Ten ovládáte pomocí šipek a to tak citlivě a jemně, abyste náklad nevyklopili, respektive sami sebe nepřevrátili na záda. Z polohy ležmo se totiž už nedostanete. Časový limit pak určí medaili, kterou si vysloužíte, ale vzhledem k manipulaci budete rádi za každý dokončený level.
Je jedno, jestli mistrně proletíte spletitou cestičkou nebo horko těžko dotlačíte bedýnku k jakési cílové fontáně (osobně jsem spíše šoupal objekt setrvačností, nicméně často to vyšlo :-)).

Fyzika je samozřejmě nastavena tak, aby to nebylo snadné a rovněž překážky v podobě všelijakých plošinek a pohyblivých zdí vám nepřidají na pohodové náladě. Obtížné, leč docela zábavné a návykové.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =


galerie

Blocks: The Devilish Delivery Game Blocks: The Devilish Delivery Game Blocks: The Devilish Delivery Game Blocks: The Devilish Delivery Game Blocks: The Devilish Delivery Game

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce