recenze

Block

Block

Jistě si vzpomínáte na hry jako Arkanoid. Pokud vás bavili máme tu pro vás jednu z jejich předělávek. Jestliže jste na ni zvědavy, čtěte dále.
Dnes se ním dostává do ruky jedna z mnoha napodobenin starého, dobrého a poměrně velmi zábavného Arkanoidu. Nevěřím, že by tu ze čtenářů byl někdo, kdo by ho neznal, ale jen tak pro jistotu napíšu o co v něm jde.

Dole na obrazovce máte pálku a na ní míček. V horní části obrazovky zas naleznete cihličky. Vaším úkolem tedy bude ničení cihliček pomocí míčku, který budete odrážet pálkou. Prosté, že? Ale na druhou stranu aby to nebylo až tak jednoduché, tak se vám míček může zrychlit nebo vám některé cihličky nepůjdou vůbec rozbít, takže budete muset najít správný úhel odrazu, aby se míček této zmetkové cihličce vyhnul.

Autoři také ale mysleli na věci jakými je beze sporu konec úrovně, kdy se snažíte tu zpropadenou kuličku navést na poslední kostičku, ale ne a ne se vám to povést. V tomto případě na řadu přicházejí bonusy.

Narozdíl od jiných her tohoto typu se však bonusy neaktivují okamžitě, ale až vy budete chtít. Za každou zničenou kostičku vám přibývají speciální body, které v určitém množství přidají bonus. Ten si vyberete pomocí pravého a aktivujete jej pomocí levého myšítka.

Co o této hře říci závěrem? Snad jen, že je to jedna z dalších poměrně malých a povedených her, která si zvolila jako předlohu starý dobrý Arkanoid.

Dodatek: Pokud používáte Office, doporučuji vypnout Panel zástupců. Pokud totiž budete používat bonus, tak se vám minimalizuje hra na lištu, protože si počítač bude myslet, že jste klikli na nějakou ikonu v menu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

nada | 09.04.03 v 14:32

chtela jsemsistahnout hru,bloka


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce