recenze

Blob's Adventure !

Blob's Adventure !

Skákačka, která skrývá nejedno překvapení. A určitě o ně nebudete ochuzeni. Stačí totiž jen špatně skočit, šlápnout, nebo pohnout a už zjistíte, kde se stala chyba. V dnešní hře si musíte dávat pozor zkrátka na každém kroku.
K úspěchu bude potřeba především trpělivost a pevné nervy.

Pustíte se do ovládání malého modrého panáčka, nejspíše Bloba, se kterým se musíte dostat přes jednotlivé úrovně naprosto neporušeni. Ač cesta vpřed vypadá klidná, nenechte se zmást. Co krok, to možné nebezpečí. Padající kámen, valící se koule, padající ostny a já nevím co ještě vás ve vteřině rozseká na spoustu malých kousíčků a vy, ať jste byli kdekoli, se ocitáte opět na samém začátku kola. Teď už naštěstí víte, kde si dát pozor a včas uhnout. O kousek dál se ale vše zopakuje… zkrátka projít úroveň chce trochu cviku a pozornosti. Zprvu jednoduché léčky střídají pasti složitější a vůbec obtížnost hry tak nějak roste. To je ovšem dobře, neboť se nikdy nebudete nudit a vždy budete mít co dělat. Nástrahy jsou rozmanité a občas i zábavné. Pečlivě prozkoumejte své okolí. Tabulky vám totiž dávají užitečné informace (někdy).

Povedená hra, v níž se budete skvěle bavit. Pravda, větší počet opakování obtížnějších pasáží může způsobit frustraci. Ale celkově je tato hra zábavná a docela návyková.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 17.06.17 v 19:11

nebylo to tu již


galerie

Blob's Adventure ! Blob's Adventure ! Blob's Adventure ! Blob's Adventure ! Blob's Adventure !