recenze

Blip

Blip

Máte chuť na snadno ovladatelnou a hlavně zábavnou logickou hru? Pokud ano, jste zde na správné adrese. Ale musím vás varovat, ač se hra zdá zpočátku snadná, později přijdete na to, že tomu tak není.
Jak již bylo napsáno v perexu, Blip je logická arkádovka, která je sice na první pohled jednoduchá, ale hned jakmile si ozkoušíte hru na vlastní kůži, zjistíte, že zase taková procházka růžovým sadem to není. O co vlastně v Blip jde? Vžíváte se do role modré kuličky, která se jmenuje stejně jako hra samotná. Vaším úkolem je proplést se bludištěm až na konec úrovně a posbírat cestou všechna srdíčka. Má to ovšem pár ale. Tak za prvé, na každou úroveň máte předem stanovený čas (zde je nazýván energy), do jehož vypršení musíte celou úroveň projít. Pokud to nestíháte, přicházíte o jeden ze tří životů. Naštěstí se po úrovni povalují power-upy, které vám po sebrání přidají několik drahocenných vteřin. O energii nemusíte přicházet jen postupem času, ale i jinými způsoby. Jeden z nich poznáte hned v druhé úrovni a je jím voda, ve které byste se neměli příliš dlouho zdržovat. jakýkoliv pohyb v ní vás stojí pět bodů energie.

Technické zpracování dopadlo v poměru s jinými hrami nevalně, ale musíme vzít v potaz, že pro tento druh her stačí i jednoduchá grafika a zvuk. Škoda, kdyby grafika i zvuk oplývaly lepší kvalitou, jistě by se to kladně podepsalo na hodnocení. I přesto je ale Blip velice hratelnou hrou, která vás jen tak nepustí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

Marian | 20.11.06 v 14:20

...taky jsem na to svého času koukal jako puk a diskutoval s tvůrcem celého systému jak je to možné... Nakonec mi bylo sděleno, že jsou mezi námi (asi i v zahraničí, protože hodně kliků se odehrává po půlnoci, kdy na nás koukají hodně cizinci, zatímco češi spí) tací, kteří mají rádi klikání...

Mischa | 20.11.06 v 13:48

Protože ji třeba už hráli někde jinde víš?!? :))

AdaDanjermond | 20.11.06 v 06:23

Jsem myslela, ze to hlasovani ctenaru pod clankem se ma tykat kvality hry a ne zabavnosti recenze. Jinak totiz nechapu udaje, hra stazena 7x, hlasovalo 40 ctenaru. Podle ceho jako hlasovali, kdyz si hru ani nestahli???


galerie

Blip Blip Blip

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce