recenze

Billario

Billario

Billario je natolik zajímavým titulem, že překvapí už jen po samotném rozbalení archívu s hrou; namísto jednoho titulu na hráče totiž „vybafnou“ rovnou tři. O zábavu by tedy mělo být postaráno hned třikrát…
Legendu, jakou Mario bezpochyby představuje, zná asi každý. Čiperný údržbář byl v době své největší slávy uznáván všemi herními kritiky, a tak se nemůžeme divit, že se stále častěji setkáváme s nespočtem jeho nejrůznějších remaků či napodobenin. Jedním takovým titulem, který si za základ bere červenomodrého mužíčka, je i Billario, jenž v mnohém překvapí.

Billario je totiž souborem tří hratelných titulů (dílů), což je přiznejme si poněkud neobvyklé. Všechno je ale perfektně vymyšleno; k tomu, abyste si mohli zahrát všechny tři díly Billaria, budete muset postupovat pěkně popořadě. V praxi to znamená, že po dohrání prvního dílu se vám zpřístupní klíč potřebný k odemknutí druhého dílu. To samé platí i u druhého a třetího pokračování, takže pokud jste již dohráli první z této minisérie, ještě si ani zdaleka netleskejte – cesta bude skutečně dlouhá.

Styl hry se asi nejvíce podobá již zmiňovanému Mariovi; nespočet plošinek, hordy zlatých mincí a pochopitelně také spousty nepřátel, které v pozdější části hry můžete zlikvidovat svým „kanónem“. Mnoho hráčů určitě přivítá s nadšením neomezený počet životů – hrát budete zkrátka tak dlouho, dokud vás Billario nepřestane bavit. Dokonce i technické zpracování patří na seznam povedených věcí. Grafika je více než příjemná (i když možná až moc okoukaná), hudba a zvuky jakbysmet. Celkově je z toho výtečná plošinovka, která neuvěřitelně pobaví – a to hned třikrát!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

An | 05.12.05 v 19:33

?Ako mam zabit tu zelenu priseru co tam skace?? Je to asi stvrty leveel

simca | 04.09.05 v 15:17

Prosim vas byl by tu neldo tak hodny a napsal cim se skace ??? nemužu na to prijit, diky

Wende | 31.08.05 v 20:32

A co to je vubec za heslo??

Ladislav Nosakovec | 31.08.05 v 13:28

Figl je v tom, ze musite zadavat pismenka opravdu pomalu, a cekat na potvrzovaci ton ;) hodne stesti...

mandragora | 31.08.05 v 11:09

Nemam poneti, jak mám zadat heslo pro spusteni 2.
Vezme mi to prvni dve pismena a smitec :-(


galerie

Billario Billario Billario

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce