recenze

Ben's Game

Ben's Game

Zneškodnění různorodých zákeřných monster a zmutovaných políček. Sbírání důležitých předmětů a zbraní. V této velmi zábavné a neméně originální hře čelíte všem těmto nebezpečím a úkolům. Dovedete svého hrdinu do zdárného konce?
Gameska zaujme ihned po zapnutí velice dobře vypadajícím menu. Ale to samozřejmě ještě nezaručuje dobrou zábavu. Určitě si řeknete, že není všechno zlato co se třpytí. Po výběru jednoho ze dvou hrdinů a barvy svého surfu, se pustíte do první úrovně.

V ní, stejně jako v každé další, musíte nejdříve pomocí své zbraně zabít celkem směšně vypadající monstrum (uznejte sami, že už podle jejich jmen je jasné, že jsou divná – Firemonstrum, Tornadomonstrum, Vampmonstrum, Evilchicken, Snowmonstrum…), pak střílením „uzdravit“ každé z čeveně mutujících políček a nakonec vzít hlavní štít = postup do další úrovně. Po grafické stránce vypadá hra pěkně, je veselá, barevná a samozřejmě v 3D. Výtku ale mám k „jízdím vlastnostem“ surfu. Ten se ovládá celkem špatně, ale dá se na to zvyknout. A navíc je někdy kamera v nepříliš praktické pozici. Na druhou stranu ale zase můžete přibližovat či oddalovat vašeho hrdinu jak se vám zachce, takže to není až tak velký problém.

A co říci na závěr? Zábavná a povedená akční arkáda, sice s drobnými chybkami, ale i tak velmi originální. Navíc, jak se můžete dočíst na oficiálních stránkách, byla tato gameska inspirována klukem nemocným leukémií a hra mu prý pomáhá v léčení. Vám snad pomůže zpříjemnit některý z nudných dnů.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

Petr Zuzanek | 16.01.24 v 06:34

EXPRESNÍ A FLEXIBILNÍ PŮJČKY Dobrý den, hledáte legálního a spolehlivého věřitele? Potřebujete půjčku? Potřebujete naléhavou finanční pomoc? Potřebujete naléhavou půjčku na splacení svých dluhů? Nebo potřebujete kapitálový úvěr ke zlepšení svého podnikání? Půjčku můžete získat od 20 000 Kč do 50 000 000 Kč s nízkou úrokovou sazbou 2%. Pokud máte zájem o půjčku, kontaktujte mě pro více informací prostřednictvím EMAIL: Petrzuzanek3@gmail.com

hikmatillo | 21.08.06 v 13:41

sorrey

Ja | 19.08.06 v 04:32

Neskutecne blbe, to je to jedine co me napada.


galerie

Ben's Game Ben's Game