recenze

Béé!

Béé!

Proč se ovečky začaly rozbíhat směrem k minovému poli? Snad z nějaké nemoci, snad z podzimní deprese? Nevím. Každopádně záleží jen a jen na vás, jak dobře a jak dlouho dokážete odolávat této ovcocidě klikáním na ovčí jednotlivce.
Ovce ženoucí se smrti do náruče je potřeba zastavit. A to hezky po ufounsku unesením na vesmírný koráb.

Jedná se o jednoduchý a sympatický titul určený především k odpočinku a relaxaci, i když v pozdější fázi hry už je to pořádný nervák. Kurzorem myši musíte klikat na jednotlivé ovce a tím je zachránit před jistým vběhnutím do minového pole. Každý zachránění živočich znamená jeden bod a už od druhé desítky ovčích sebevrahů se tempo zvyšuje a vy budete mít plné ruce práce se záchranou těchto potvor. I přes sebelepší šmejdění po obrazovce vám některá ovečka proklouzne. Nesmíte však začít panikařit a hledět si rychlého tempa. Máte totiž toleranci tří mrtvých na jednu záchranou misi. Poté hra končí a vy se můžete pochlubit novým rekordem jinému bláznovi, který je ochoten tuto ztřeštěnost také hrát J (tady bych se nerad chlubil svým osobním rekordem…)

Snadný princip je zaobalen do vrstvy vtipu. Ovce například, poletující se svatozáří vedle vašeho talíře, komentují ostatní dění. A samozřejmě výbuch nebohé ovečky v minovém pole je cenzurován. K pohodovému hernímu zážitku nakonec přispívá i hudba a jazyk český. Takže kdo dokáže zachránit co nejvíce ovcí?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =


galerie

Béé! Béé! Béé!

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce