recenze

Bear Surfin Mega Wave

Bear Surfin Mega Wave

Neskutečně rychlá a obtížná arkáda, ve které polovinu času nebudete tušit, co se kolem vás děje, a druhou se budete pokoušet přežít při surfování na jedné velice nebezpečné vlně.
Tentokrát tu pro vás máme něco… ne zcela normálního. Ztřeštěný méďa vyráží sjíždět vlnu a všechno možné a bizarní mu půjde po prkně a životě.
Takřka okamžitě vás hra vrhne do velmi rychlé akce. Několik pár smrtí na úvod než se zorientujete a pak už si na tempo trochu zvyknete. Ovládáte medvěda na serfu, který se snaží prokličkovávat přes nikdy nekončící proud překážek. Ty se každou chvíli mění a nedostat tři zásahy v rychlém sledu bude vyžadovat výborný postřeh, orientaci a také ranec štěstí.
A právě svižné tempo a šílené překážky ve formě obřích ryb, draků, ponorek jsou to, co vás u hry chytne… do té doby, než ji zcela vytočení vypnete. Relax je to slušný, ale obtížnost je brutální, což je hře na škodu.
Jednoduché ovládání pouze myší je určitě kladem, protože moc času na nějaké vymýšlení stejně nemáte. Parádní hra pro fanoušky frenetických psycho titulů :).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Petulinda

Petulinda | 27.11.17 v 12:42

Docela dobré

Sůvička

Sůvička | 05.12.16 v 04:18

Krásná hra.


galerie

Bear Surfin Mega Wave Bear Surfin Mega Wave Bear Surfin Mega Wave Bear Surfin Mega Wave Bear Surfin Mega Wave

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce