recenze

Barry the Bean

Barry the Bean

Neoriginalita, nuda, tuctovost. Můžeme vám zaručit, že přesně tohoto se od našeho dnešního titulu Barry the Bean rozhodně nedočkáte. Očekávejte zajímavou a především příjemně hratelnou hopsačku..!
Barry the Bean je poměrně novou hopsačkou od známého vývojářského týmu Neonair. Nutno podotknout, že se jedná o typického zástupce her, kterým budete muset dát nejdříve šanci a budete muset proniknout do utajených štěrbin. Přesně tak na vás totiž zpočátku zapůsobí titul Barry the Bean. Po pomalém, ba až nudném rozjezdu titul rozhodně nezavrhujte do nejčernějších pekel – udělali byste obrovskou chybu!

Barry the Bean se totiž na první pohled tváří jako obyčejná plošinovka, a teprve až po několika minutách hraní se přesvědčíte o opaku. Kdepak, jen o skákání po jednotlivých plošinkách to rozhodně není. Hra krom tohoto nabízí spoustu bonusových miniher, jenž dokáží mile potěšit. Jednou budete muset utíkat před rozzuřeným zahradníkem, podruhé zas budete chytat padající fazole do prázdné plechovky. Nudit se tak rozhodně nebudete. Ono v podstatě i obsazení hlavního hrdiny je tak trochu neobvyklé – nebo vám snad připadá chodící fazole jako běžný úkaz?

To však v žádném případě hru neshazuje, ba skoro naopak! Z Barry the Bean čiší originalita na každém kroku, což po dlouhé době znamená příjemné oživení. Titul se v žádném případě nemusí stydět ani za technické zpracování. Grafika je ucházející, hudební stránka pak titul vytahuje z šedi průměru. Máte-li rádi originální hopsačky prokládané příjemnými minihrami, pak neváhejte ani minutu…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

Barry the Bean Barry the Bean Barry the Bean Barry the Bean Barry the Bean