recenze

Bardusa

Bardusa

Na první pohled to vypadá jako 2D prolízačka/hopsačka, máte k dispozici postavu nějakého rytíře, ale budete se divit, s fantasy světem to nemá nic společného a dokonce ani moc ne s nějakou akční hrou tohoto typu. Tak co to vlastně je?
Nebudu chodit dlouho kolem horké kaše, je to výuková hra! Ano, čtete dobře. Tohle je výuková hra, ve které jde spíš o to rozšířit si svoji slovní zásobu v angličtině a zřejmě i v norštině (pokud máte zájem :-) a to někde na úrovni první - páté lekce.

Zřejmě jsem nyní zklamal všechny ty nadržence, kteří polykají takové akční hry jednu za druhou a už se možná těšili na další kousek a teď tohle. Je mi líto, ale pravda je taková. Pokud nepatříte zrovna mezi velmi mladé hráče, kteří mají navíc zájem procvičit se v cizím jazyku nebo snad i ty starší, kteří hledají netradiční a hlavně zábavnou formu, jak si do hlavy nacpat pár nových slovíček, tak můžete zrovna tady přestat číst a poohlédnout se po nějaké jiné hře, která spíš splní vaše očekávání.

A ti z vás, kteří i přes první část této recenze stále trvají na tom, že si hru musí alespoň vyzkoušet, tady mám pár dalších informací. Každé slovo je samozřejmě doprovázeno příslušným obrázkem, takže i v občasných ne zrovna šťastně definovaných formulacích máte přehled o tom, co po vás počítač chce. Jindy je váš úkol jiný a spočívá v tom, že hledáte příslušné obrázky atd. Zkrátka, jestli umíte anglicky (nebo norsky), bude to pro vás zívačka, jestli neumíte, mějte při sobě slovník. Ve hře vás nic na životě neohrožuje, ale ztrácíte pokaždé, když neuhodnete slovo, takže pozor na to.

No a to by bylo tak všechno. Nehledejte tady žádnou logiku, protože zde zřejmě není. Je to zkrátka hra „jen tak".

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

Sparky | 09.03.03 v 19:24

Takovy diwna blbost.Ani za to nestojej mega...wjeřte mi!

Květoslav Vilipič | 05.03.03 v 20:31

KOKOTINA!!!!!!!!!!§ :)))))).......jak svina!!!!


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce