recenze

Ballz

Ballz

Američtí vědci vynalezli supertajný projekt nazvaný Ballz. Jedná se o modrou kuličku, která umí sice jen skákat, přesto je velice cenná. Vy se samozřejmě ujímáte kontroly nad tímto malým zázrakem. Připraveni? Tak se koulejte!
Vaše malá kulička má za úkol vysvobodit uvězněný vojáky zajaté v Iránu. Abyste svého cíle dosáhli, musíte se prokoulet přes devatenáct úrovní a vysbírat všechny hvězdičky, na které narazíte. Některé jsou na opravdu nepřístupných místech a dostat se k ním bez cviku jen tak nepůjde. K tomu si připočtěte fakt, že kulička mění směr pouze když narazí na překážku - to se pak začne koulet na druhou stranu. Tímto je hra značně stížena, an druhou stranu to významnou měrou pomáhá hratelnosti.

Pěkné audiovizuální zpracování doplňuje příjemnou relaxační náplň hry. Ballz se sice snaží v každé misi přinést něco nového, ale ne vždy to zaručuje zábavu. A tak po delší době přestává bavit. Do té doby si ovšem zaskáčete královsky!

Upozornění: Ballz na některých počítačích nejde spustit, ale abyste si nemysleli že na vás zvysoka kašleme, tak vám přinášíme účinnou pomoc v podobě patche, který by problémy se spuštěním měl vyřešit. Stačí jej jen nainstalovat a o zbytek se postará sám.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =


galerie

Ballz Ballz Ballz