recenze

Ball Down

Ball Down

Ohraný tenisák a stará zámecká věž s děravou podlahou. Nic víc ve hře Ball Down není. Nabídka je to chudá, že i svačina v Somálsku je proti tomu rozprostřený švédský stůl při nedávné žranici na Vítkově. Přesto střídmost dělá z Ball Down zajímavý počin.
Na začátku recenze se sluší předat slovo programátorům z Klikware: "Willkommen bei "Ball Down". In diesem kleinen Highscorespiel müssen Sie einen Ball durch einen riesigen Turm steuern, um schließlich den Ausgang zu erreichen. Doch beeilen sie sich, wird der Ball von der Decke eingeholt, haben sie verloren." Díky, pokusím se to přeložit: "Vítejte v "Ball Down". V této malé hře, ve které se jedná o nejvyšší skóre, musíte s balónem prokličkovat z věže skrz podlahu, bla bla bla bla a čas se zrychluje a vy se musíte snažit, aby vás strop zachytil co nejpozději.

Mají pravdu kluci německý. Vystačíte si s kurzorovkama, grafika je dostačující, hudba příjemná. Prostě nenáročná hra, která příjde vhod po celodenní dřině. Sám za sebe doporučuji ke stažení, protože poloprázdný žaludek je někdy lepší, než nacpané panděro k prasknutí...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

Marian | 05.07.07 v 11:10

Dobrou noc!

jozefina | 05.07.07 v 09:38

pekna nuda proste zzzzzzzzzzzzzzzz total blbost pro uspani


galerie

Ball Down Ball Down Ball Down