recenze

Baldy 3D: Life Goes On

Baldy 3D: Life Goes On

Baldy je obyčejný úředník, jakých můžete na ulici potkat desítky. Má však jednu zvláštní zálibu a tou je sbíraní všelijakých věcí. Papírů, peněz a tak dále. A tak bláznivá arkáda ve stylu Pacmana může začít. Samozřejmě za vaší asistence.
Jak už jsem naznačil v úvodu, Baldy je obyčejný člověk. Žádny ultra-silný superhrdina nebo voják napakovaný zbraněmi až po hlavu. On je prostě člověk. Úředník. A jako pravý úředník dostane úkol posbírat nějaké ty dokumenty. Jenže hned po splnění dostává padáka, a tak musí sbírat peníze. A tu se dostávame k jádru hry. Baldy 3D je totiž hezkou variací na Pacmana, pěkne ve 3D. To znamená, že sbírate věci a samozřejmě se vyhýbate různým věcem/lidem/zvířatům. Ty však mají většinou stejnou dráhu, takže hra je někdy až příliš lehká. Občas si však svou šedou kůru potrápite, zažijete i zběsilé úprky před nepřátely.

Zpočátku mně zarazilo zapeklité ovládaní (na numerické klávesnici, ješte k tomu s hrozným rozložením kláves), které nejde změnit, po chvíli si však zvyknete. Vlastně abych byl úpřimný, zpočátku se mi celá hra zdála jaksi divná, ale když už se do ní dostanete, tak se už od ní jenom těžko odlepíte. Jistě Pacman je Pacman, avšak Baldy má taky něco do sebe. Už podle názvu je hra 3D. Nemá sice nejlepší grafiku na světe, ale ujde to. Prostředí se často mění, takže se nudy bát nemusíte. Poběháte si po kanceláři, parku a tak dále. Taktéž se mění i vaši protivníci (psi, kočky, vaši kolegové z práce, myši) a věci, které musíte sbírat (papíry, peníze). S hudbou je to už trošku horší. Neustále dokolečka hraje ta stejná melodie, která již po druhém opakování začne lézt na nervy, a protože se nedá vypnout, jediným řešením je ztlumit zvuk. Nepomůže ani fakt, že v každém levelu je jiná hudba, protože se obvykle s každým levelem trochu potrápite.

Celkově je Baldy 3D přijemná arkáda na odreagovaní ve volných chvílích, která vás však chytne až na třetí nebo čtvrté zahrání. Jistě má svoje chyby, jenže když se dokážete přenést přes otravnou hudbu, a zvyknout si na ovládání, užijete si hodně zábavy.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

gamesgate | 06.09.06 v 14:00

no tak to nevim mne sa nastaveni zmenit nepodarilo

Zuzka | 06.09.06 v 12:16

Chtěla bych se zeptat, když nemám numerickou klávesnici, tzn. mám notebook, tak si tu hru nezahraju?


galerie

Baldy 3D: Life Goes On Baldy 3D: Life Goes On Baldy 3D: Life Goes On

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce