recenze

Baby Mama-Destination Insemination

Baby Mama-Destination Insemination

Porodníci by měli určitě radost, neboť tahle hříčka nesporně podporuje mateřství. Je určena pro každého, kdo miluje legraci spojenou s takovou menší osvětou. Určitě zaujme jak ženy, tak muže a tím více děti, vždyť na zázraku početí stojí svět, to je přeci jasné.
Vskutku nádherná arkáda, kde je hlavním hrdinou nebo spíše hlavní hrdinkou spermie, která pluje v čele oné skupinky ostatních tvorečků s ocáskem a hledá vajíčko. Je tedy otázkou, zda se jí to povede. Proti ní totiž stojí spousta nepříznivých vlivů, jako v životě samozřejmě. Musí se vyhýbat stěnám vaječníků a nebezpečným vlivům, jako je například stres a nejrůznější pohlavní choroby. Jedinou klávesu, kterou budete potřebovat, je mezerník. Tím určujete, zda poplave nahoru nebo dolů. Body sbírá v případě, že se setká s bublinkou, kde je tvář mámy nebo táty. Hra oplývá stylovou grafikou a perfektním bezproblémovým ovládáním.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

kowtnaak | 22.05.08 v 23:35

já nevim no...sem čekal nějaký levely nebo tak něco..jako propagace mateřství fajn ae tak jinak mi ta hra příde vcelku blbá..tři tlačítka..furt to samý..njn..

JonnyRobbie | 22.05.08 v 23:17

35125 bodů.....pak mě to přestalo bavit, tak sem schválně narazil...


galerie

Baby Mama-Destination Insemination Baby Mama-Destination Insemination Baby Mama-Destination Insemination

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce