recenze

Atomic Worm

Atomic Worm

Legendárního hada známe všichni. Klasická hra, v které se tenký proužek pohyboval a žral, co mu do cesty přišlo. Atomic Worm není další bezmyšlenkovitá předělávka Snakea, přesto si jsou něčím podobné. Třeba v tom, že zase ovládáte malého červíčka, který bude růst.
Jste připraveni protloukat se zajímavými prostředími, jíst rozmanité tvary a bojovat s nebezpečnou rychlostí?

Ovládáte malého hada, který se pohybuje na určitém geometrickém obrazci. Ten má v sobě vytvořené cestičky a na těch se neustále objevují objekty různých tvarů, které musíte sníst. Ovšem není to žádné ledabylé ládování se čtyřlístky nebo hvězdičkami. Vašim úkolem je totiž vytvořit ocas skládající se z alespoň tří stejných členů. V praxi to znamená, že se musíte po hrací ploše pohybovat tak, abyste snědli alespoň tři totožné tvary po sobě. Ty pak následně zmizí a ukazatel v levé části obrazovky se pomalu naplní. Pakliže nesplníte tuto podmínku, vystavujete se nemalému nebezpečí. Musíte začít znova, přičemž narůstající tělo vás stále pronásleduje. Nesmíte se samozřejmě střetnou s vašim koncem, což je s přibývající rychlostí stále těžší. V pozdějších levelech si dávejte pozor také na bomby. I když někdy je výbuch už dlouhého ohonu spíše vysvobozením, protože můžete začít znova.

Pochvalu zaslouží stránka vizuální, ale také ovládání. Osobně jsem zvolil myš a tento způsob je velmi jednoduchý, přijemný a dobře ovladatelný.Kolečko a svítící linky vám přesně ukážou, kudy se bude váš červík v příštích vteřinách ubírat. Zkrátka dobrá hra.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =


galerie

Atomic Worm Atomic Worm Atomic Worm

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce