recenze

Around the World: X-mas

Around the World: X-mas

Jízda okolo světa s panem Vlkem osobně. Plošinovka v kabátu prastarého DOSu je znovu záživně hratelná. Stejně jako první díl je i tato speciální vánoční edice připravena pobavit hráče, kteří o tuto hru stojí. A kdo váhá, ten prohloupí, a kdo prohloupí, ten nedojde poznání.
Autoři z týmu TMB na žádost uživatelů z celého světa vytvořili novou „speciální“ vánoční edici hopsačky s panem Vlkem. Pod vlivem událostí dali hře do vínku pojem feedbackware, tedy jedná se o produkt, který můžete vesele do aleluja svými maily hodnotit či kritizovat a učiníte tímto autory tak šťastnými, jak jen šťastní mohou být.

Stejně jako v základním první díle hry Around the World takejž i zde vstupujeme do těla pana Vlka, který musí projet celý svět za ůčelem získání čtyř předmětů. Tyto pak donésti se musí do muzea jeho rodného a poté tamtéž vystaveny budou. A tak se vracíme do dob plných proskakování dvou nových a dlouhých levelů, přičemž stejně jako v prvním dílě se dějová linie všech těchto levelů odehrává v různých zemích světa. Novinkou v této hře je přítomnost několika bonusových úrovní, do kterých se dostaneme za určitých podmínek, obvykle po sebrání určitého množství bodů, při nalezení tajných míst či prostě jen při dobré konstelaci hvězd.

Co dodat? Jedná se o klasický nášup relativně úspěšné arkádovky s panem Vlkem. Celkem mne dostali různorodí „enemies“, jinak graficky hra zůstala vcelku v zajetých kolejích. Hra se určitě nezapíše do análu (ehm, omlouvám se, myslel jsem samozřejmě do analŮ), nicméně svoje ctitele si určitě najde.

stáhnout hru
Marian

autor
/ Marian

Skóre

69 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =


galerie

Around the World: X-mas Around the World: X-mas Around the World: X-mas Around the World: X-mas

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce