recenze

Area Break

Area Break

Kolik je na světě klonů této hry? Kolikrát jsem již zasedl před monitor plný cihliček s malou plošinkou a míčkem, který se snaží napodobovat fyzikální zákony? Přesně tak. Je tu další arkanoid a…a nic. Nic zvláštního se nechystá.
Na jednu stranu je hezké, že tato hra zůstala po léta nezměněna a stále nabízí solidní porci arkádové zábavy. Na straně druhé už jsou hráči o nějakých pár let starší a s pálkou a míčkem se dá zabavit i při ping pongu. Takže?

Stejně věřím, že tato gameska bude oblíbená, neboť nostalgie bývá silná a proč si neosvěžit své herní umění ve stovce zdejších úrovní? Stačí jen balónkem trefit všechny barevné cihličky. Pokoušet se zničit ty šedé, je ztráta času. Nechybí různé bonusy a vylepšení. Jak asi tušíte, nebudou chybět takové power-upy. Ty netrvají déle, a tak je koukejte co nejlépe využít, resp. Přežít. Ono totiž když (nechtěně) seberete několik zpomalujících objektů, míček se šine tak, že si můžete klidně skočit do kuchyně pro hrnek čaje (vyzkoušeno). To ale k této legendární hře patří ne?

Mám pocit, že je to stále stejná zábava jako před lety. Někdy absence změn zkrátka není na škodu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

PavelH

PavelH | 10.05.20 v 08:07

Předělávka klasiky

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 14.06.17 v 17:59

jupí zase tato hra v jiném provedení miluji to


galerie

Area Break Area Break Area Break

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce