recenze

Arcanoid GameYard

Arcanoid GameYard

Že remaků a klonů Arkanoidu vznikl již nespočet, to asi nemusím nikomu z vás říkat. Vězte však, že vám dnes přinášíme další, který nese název Arcanoid GameYard a na rozdíl od jiných arkanoidů, tento jede pořád dokola. Jak ničíte cihličky nad sebou, tak vám zase přibývají. Dobré, ne?
Arkanoid byla hra, kterou nemusím jistě nikomu představovat, protože jde o legendu. I když na druhou stranu se jedná jen o remake jiné legendární hry - Breakoutu. Tuto gamesu svého času vytvořil tehdejší počítačový gigant Atari.
Že předělávek Arkanoidu i Breakoutu vznikají tisíce, to je asi všem jasné, a tak vám dnes mohu s klidem představit další klon této klasiky, který nese název Arcanoid GameYard (přičemž přídomek GameYard má díky svému stvořiteli - GameYard.com) ...
Opět budete muset ovládat pálku a pomocí ní poletujícímu míčku měnit směr tak, abyste likvidovali zeď v horní části herního okna. Dotkne-li se totiž míček některé z cihel, z nichž je zeď složena, cihla zmizí.
Hra Arcanoid GameYard ale není rozdělena na levely. Kostky (cihly) od shora neustále přibývají, a tak se dá říct, že jde o nekonečný herní produkt, kde prostě nikdy nemůžete dosáhnout vítězství, což pro mě dělá tuto hru méně atraktivní. Úkolem je prostě nahrát co možná nejvíce bodů a vydržet co možná nejdéle ve hře. Gameska také nenabízí žádné bonusy či nepřátele, jiné designy levelů a podobně. Na druhou stranu hráče jistě pobavit dokáže, například po náročném dni v práci či ve škole může posloužit jako celkem solidní relaxac,e a proto neváhejte, na nic nečekejte a gamesku Arcanoid GameYard si stáhněte. Nikdy nevíte, kdy vám může přijít k chuti :).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie

Arcanoid GameYard Arcanoid GameYard