recenze

Arcamania 2 Retro

Arcamania 2 Retro

Osvědčené duo P. Tovaryš a F.Chmela usedlo za pomyslný vývojářský stůl a předložilo nám svůj další výtvor. Jedná se o klasický Arkanoid v novém hávu, který má tři základní „P“ – pěkný, příjemný, pařanoidní. :-) Relaxace zaručena.
O Arkanoidech všeho druhu i nedruhu se napsalo tolik, že by po sečtení mohla vzniknout kniha jako Brno.

Asi mi dá každý za pravdu, že v určitém okamžiku (obvykle po perném pracovním dni) je potřeba trochu vymýt mozek a relaxovat. Pokud nejsme pravidelní vymývači pomocí TV, pak kromě procházky v přírodě či náhodného sexu zbývá už jen zasednout k počítači a pustit si nějakou tu „relaxačku“. Mezi zaručeně účinné „relaxačky“ patří jistě hry arkanoidní, mezi něž se řadí i dnešní Arcamania 2 Retro. Za honosným „retro“ názvem se skrývá vcelku normální Arkanoid, v jehož pozadích skví se obrázky či témata z dob počítačově dřevních, tedy osmibitových. Ku prospěchu autorů však musím říci, že grafika i hratelnost této klasiky je excelentní a „vyluxuje“ v několika levelech náš mozek opravdu dokonale.

Tedy vypněme mozek, nastartujme tribální reflexy, postřehová čidla a "olé olé do bojé"! :-)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

pinhead | 24.06.07 v 07:26

Paráda! Score mam pres dveste milionu-tzn. hral jsem uz asi tristakrat dokolecka. Dokonaly relax, da se najit par vychytavek...

Lokutus74 | 28.08.06 v 11:54

Po 3 levelech jsem to vzdal. Otravný a nepřehledný!


galerie

Arcamania 2 Retro Arcamania 2 Retro Arcamania 2 Retro Arcamania 2 Retro Arcamania 2 Retro