recenze

ANCHOR -The Last Hope of the Brilliant Ocean

ANCHOR -The Last Hope of the Brilliant Ocean

O tom, že Japonci umí velice pěkné hry, jsme se přesvědčili již nekolikrát. Jak to ale bude s dnešním titulem ze země vycházejícího slunce? Nu, pojďte se mnou a já vás hrou provedu a řeknu vám, co a jak.
Základní myšlenka je taková, že maličká žlutá ponorka si vyrazila na ryby. Pod hladinou se toho (alespoň v prvním levelu) moc neskrývá a ona si v klidu zapluje pod hladinu a harpunou střílí do ryb. Ulovené ryby se jí ukládají ve velké kleci, kterou za sebou táhne. Čas od času musí na hladinu. Jednak aby nabrala vzduch, jednak aby vrátila úlovek na doprovodnou lodičku a doplnila harpuny a miny.

Jak si tak nerušeně loví v graficky velmi vyvedených vodách, za doprovodu pohodové a měnící se hudby, dostane se dříve nebo později do dalšího levelu. Nic na plat, musí lovit i ve ztížených podmínkách. Naštěstí to ale ještě pořád nic není. Dokud ovšem nezačnou vody brázdit zbloudilé balvany, zlé vodní živočišstvo, nebo dokud nejsou vody natolik hluboké, že není pořádně vidět bez vlastních zdrojů světla.

Pak teprve se začnou dít věci a vy se budete mít co ohánět, aby vás ten úhoř, co si to šine za vámi, nedostal dřív, než vy dostanete jeho.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

Kahi | 22.10.05 v 11:11

to je velmi zajímavé... bohužel, k židli mě to příliš nepřikovalo. ale nápad je pěknej.


galerie

ANCHOR -The Last Hope of the Brilliant Ocean ANCHOR -The Last Hope of the Brilliant Ocean ANCHOR -The Last Hope of the Brilliant Ocean ANCHOR -The Last Hope of the Brilliant Ocean