recenze

Alex the Allegator 4

Alex the Allegator 4

Nudíte se ve škole? Máte pauzičku v práci? Sedíte u počítače a pořebujete nutně nějakou jednoduchou a lehce zavíratelnou hru? Jsme tu pro vás!
Protože mám moc rád hopsačky, neváhal jsem a stáhnul si tuto hru, jakmile jsem ji spatřil. Je pravda, že tato hra nevyniká ničím extra výjimečným, ale na druhou stranu je zpracovaná na 100% v těch ohledech, které tvoří hratelnou hříčku. Zárukou kvality může být informace o tvůrcích a jejich referencích - akční Operation Spacehog, rychlá originální Icy Tower, či výborná plnohodnotná adventura Happyland Adventures. Příběh je roztomilý. Bavíte se v pohodě se svojí aligátoří přítelkyní, když tu náhle z nebe přiletí helikoptéra ze zlými lidmi a ukradnou vám milou. Co naplat? Necháte si z vaší slečny udělat boty? Ani náhodou! A tak se vydáte na krokodýlí pouť nástrahami džungle.

Úrovně jsou jednoduché, ale v každé je skryto mnoho různých bonusů a tajných míst, na která není úplně jednoduché se dostat. Na vyvýšené lokality se například dostanete jedině odrazem od.. ale, přijďte si na to sami! ;o)

Nepřítel je vždy člověk. Sice po vás nestřílí a nedělá jiné zběsilé věci jako obvykle dělává, ale když se mu dostanete pod ruku, je konec. Zlikvidovat vašeho oponenta není těžká záležitost, stačí si vysledovat vhodný okamžik a skočit mu na hlavu. Kromě vašich soků se dočkáte i jiných překážek, například bodláků, propastí a jiných pastí.

Od grafiky nečekejte žádné zázraky. Skoro žádné animace, či efekty. Samotné prostředí a hlavní hrdina však vypadají docela mile a hezky. Hraje se v okně, takže není problém ihned zavřít, v případě, že hrajete v době, kdy byste měli dělat něco jiného :). Já jsem se u této hry bavil, není to žádná akční, ale je pěkná, malá a zábavná. Navíc obsahuje editor, takže si můžete dělat vlastní levely a hrát je mezi sebou. Nebo můžete hrát na nejlepší skóre. Doporučuji!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

Triple T | 15.04.06 v 18:58

Ve vesmirne hre se afaik lita porad dokola. Ale nikomu ani muk! Vzdyt druha hra jako odmena za projeti prvni, to se moc casto nevidi...
>- slabší vizuální stránka
Za to FLD nemuze, byla to podminka contestu, a mi se to takhle i libi. Skoda, ze tahle hra nevysla na GB, byla by to bomba. Kdyo hral gameboyove hry, vi, o cem mluvim - vetsinou za moc nestoji. ;)

Marrak | 13.01.04 v 21:08

Hele lidi dohral ste nekdo i ten vesmir? :)

Hynek Žalčík | 11.01.04 v 18:51

Zdravim Hastuse, sesty level udelas tak, ze zabijes toho sefa na vozitku.. staci, kdyz se vzdycky roztocics na ty prave kostce a kdyz je v leve casti tak ho naberes.. ale musi byt k tobe otocen zady.. takhle mu dej tak 4-6 a je snim konec..

Hastus | 11.01.04 v 18:16

Lidičky, jak se dostanu z toho šestýho kola??? Je to fakt vostrá hra!!!Dík

Marrak | 10.01.04 v 23:26

tak toto je fakt starsi hra, ale tak pred pul rokem jsem ji hral jak blazen.....a dohral, tedy skoro...zajemcum doporucuji levely do hry treba z http://alex4.webz.cz/

Triple T | 10.01.04 v 09:38

Sice trochu staré, ale asi nejlepší hra od Free Lunch. Tedy i lepší než Icy Tower.

Ramirez | 10.01.04 v 09:13

Hah tak tohle je husty...


galerie