recenze

Alex Adventure

Alex Adventure

Alex Adventure je lehce nadprůměrnou, převážně explorativní plošinovkou od autora s exotickým jménem Alexandre Szybiak. Bojů, krve, DX9 (neřkuli 10 :)) efektů, tak typických pro dnešní AAA tituly, si zde neužijete, což na druhou stranu rozhodně nepředznamenává jistojistou nudu.
Alex Adventure vás postaví do role malinkatého pajďuláka, skotačícího si napříč zvláštním světem v ještě zvláštnější grafice, ze které tradičně dýchá docela příjemné retro. Hra je opravdu víceméně čistě explorativního rázu, což v praxi znamená, že v jinak vcelku krátké a stereotypní hře zakysnete i na půl a více hodiny, což může/nemusí být nepříjemné - jak je komu po gustu. Zvuková stránka je OK, stylová, ale ovládání bych označil za lehce chaotické, nicméně viděl jsem už daleko "zmršenější" volně šiřitelné prstolamy, to tedy ano.

Alex Adventure je především zajímavá varianta pro úzkou skupinu hráčů. Rozhodně tady ale díru do světa neudělá. Příjemný standard...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

Triple T | 13.06.07 v 23:35

Dvoutlacitkove ovladani, ve kterem se jednim tlacitkem skace a druhym strili, bys oznacil za lehce "chaoticke"? o_0 Nepral bych ti hrat nektere dnesni hry. Me naopak Adventure zaujala mimo jine prave perfektne zvladnutym ovladanim striktne v NES stylu.


galerie

Alex Adventure Alex Adventure Alex Adventure

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce