recenze

Akrasia

Akrasia

Zajímavý a neotřelý kousek, nebo úplná blbost, kterou mohl vymyslet pouze chorý vývojářský mozek? Zní to divně, ale obě dvě varianty jsou možné. Tak jako všechno má dvě strany, i tato hříčka má dva světy, dvě roviny a…několik konců.
Názor si vytvoří každý sám. Atmosféru ale této hře upřít nejde.

Ponořit se do tohoto charizmatického světa, s kterým se potýká v různých formách každý z nás. Ovládáte malou kuličku bez krku, která se pohybuje v bludišti. Ovšem nejste zde sami. V kouzelném, barevném a světlém prostředí se pohybuje mráček utíkající před vámi. Šipka vám ukazuje, kterým směrem se vydat. Po cestě sbíráte kapsle. Sice za ně získáváte body, ale současně vám ubírají energii ze „stromu života“. Proč? V okamžiku, kdy další jedinou žijící postavu v bludišti dostihnete, změní se vše v pravý opak. Najednou jste vy loveni a prostředí je depresivní, temné a máte co dělat, abyste nebyli chyceni. Pakliže se dokážete k východu dostat včas, dozvíte se váš bodový výsledek. A to je všechno?

Hra má jistě atmosféru, hezkou grafiku, jistou podstatu. Toť vše, čím si jsem u tohoto originálního dílka po několika hrách jistý…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

PavelH

PavelH | 08.05.20 v 00:52

Zajímavá hra

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 21.06.17 v 17:18

tak více variant konce jak se říká

NADĚJE

NADĚJE | 01.02.15 v 23:21

Krk bludištěm je, kdo dokáže dojít do cíle? :)


galerie

Akrasia Akrasia Akrasia Akrasia

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce