recenze

Abyss

Abyss

Další dílko z institutu DigiPen, ve které se budete starat o bezpečný průchod přes všemožné plošinky a jámy. V krásné 3D grafice, s překážkami, které znamenají výzvu, a naštěstí checkpointy, které zase zajišťují bezpečí valící se kouli.
Ačkoli se hra řadí mezi ty kratší, vynahradí vám to obtížností daných překážek. Myslíte si, že skákat z plošinky na plošinku je snadné? No tak jo :-).

Není žádným velkým překvapením, že hra je vyvedena v hezké 3D grafice, když pochází z institutu DigiPen. A i dál je to velmi zábavné hraní.
Ovládáte žlutou kuličku, s kterou se musíte dokoulet přes četné nesnáze a ž k cíli. Cestou sbírejte především checkpointy, protože ty zajišťují návrat na blízké místo vašeho následného pádu. Obvykle se totiž nachází před obzvláště obtížným místem. I když tady je těžké snad každé místo, každý přeskok, zkrátka všechno. Je to dáno tím, že si musíte i vypočítat a nachystat další postup. Většinou se totiž budete pohybovat přeskoky z plošiny na plošinu, přičemž se navíc pohybují.
Dalším aspektem je vaše vlastní zprovozňování plošinek a skokánků. Na některých místech musíte přesně zamířit kurzorem a trefit potřebnou stranu k vysunutí vaší kuličky výše nebo do strany. Popisuji to trochu těžkopádně, takže raději sledujte nápovědu v oné úrovni :-).

Určitě vyzkoušejte tuto dobrou arkádu se spoustou skákání.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

Kacirek_Donald | 10.12.10 v 21:38

No, někdo musí zjistit, kudy cesta nevede... on ten odkaz je trošičku zapeklitější a náš (potvorný, ale jinak dokonalý) systém ho nedokázal zpracovat.

tady je link ke stažení hry na oficiálních stránkách tvůrce

https://www.digipen.edu/?id=1170&proj=18581

děkuji za pochopení :)

Mintaka | 10.12.10 v 17:04

Hra vyžaduje pixel shader verze 3 nebo novější.
Na to že hry s lepší grafikou běhaly už na 386 bych od DigiPenu čekal víc.

Mintaka | 10.12.10 v 16:53

Místo stažení jen text "Wrong extension length"


galerie

Abyss Abyss Abyss Abyss Abyss

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce