recenze

Abu Khammas

Abu Khammas

A je tady další odnož slavného Super Maria, tentokrát až z daleké Arábie! Terorismus zde nehrozí, tak proč nevyzkoušet něco nového? Více prozradí ale až naše recenze!
Jako inspirace posloužil slavný Mario nespočet hrám, ale vždy jde o jedno a to samé. Doskákat do určeného cíle a přitom likvidovat roztomilé nepřátelé tím, jakoby nejjednodušším způsobem. Tu a tam skočíte na krunýř nějaké želvičce s velkýma očima a přitom seberete blyštivý peníz. Do rukou se vám tentokrát dostává hrdina, který jakoby nějakému naftařskému šejkovi z oka vypadl.

Po spuštění se objeví obrazovka s velmi pestře vymalovaným pozadím a nadpisem v arabštině. Arabsky jsou ostatně všechny nápisy, ale ovládání je velmi intuitivní, a tak akorát dotvářejí tu správnou orientální atmosféru. Na pozadí hraje hudba, která se nijak neliší od ostatních her podobného typu, působí snad jen jako taková povzbuzující kulisa, abyste mohli vyskočit ještě víc. Občas se z úst vašeho hrdiny ozve jakési zamumlání, kterému ale normální člověk stejně nemůže rozumět. Celá hra obsahuje osm úrovní v různých prostředích. Jednou budete skákat pod rozpáleným sluncem a pokud zdárně dospějete k cíly, čeká vás chlad kamenného podzemí.

Jak už to ostatně bývá, tato hra nepřináší nic zlomového ve svém žánru, ale dokazuje, že Mario má své zastoupení na všech kontinentech. Jestli si chcete zahrát trochu odlehčenou klasiku s vůní orientu, tak je pro vás tato hra jako stvořená.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

kuba | 07.06.06 v 14:40

E:\Hry\kuba\CDROMEK19\speech.res
E:\Hry\kuba\CDROMEK19\videos\menu_kniha.avi


galerie

Abu Khammas Abu Khammas

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce