recenze

Abstinent 2

Abstinent 2

S dnešní hrou se zamyslíte nad tím, jestli byste neměli přestat či začít pít. Jde totiž o jakousi pivní hru, se kterou jsem se doposud nesetkal. Pivo a vše co s ním souvisí, na to se dnes zaměříme. ;)
Rok 2085: Všichni lidé se dokázali už odprostit od zbytečných přežitků jako je hygiena, sex a nealkoholické nápoje. Této době se říká „doba Piva“. Všichni jsou šťastní a veselí.
Rok 2086: První kontakt s mimozemskou civilizací. Je to osamělý tvor, který nepřiletěl na Zem s čistými úmysly. Chtěl zničit tu krásnou pohodu a začal Pyjem vypíjet všechny lidské pivní zásoby. Jen jediný se mu dokázal postavit, ten největší notor, norek a alkoholik. Ano byl to Houkal…

No co na to říkáte? Takhle vypadá úvodní řeč celé hry. Spíše jaký si editorial, který by vás měl vpravit do hry. Měl by vás vtáhnout a na vás už je, jestli se do hry vžijete. No těžko říct, ale představy o tom jsou opravdu zajímavé :) Jak už jde tedy poznat, půjde o humorně založenou hru. Základ tvoří pivo, které je vlastně i základem celého týmu PodVlivem Software PodVlivem Software (soudím tak podle her a podle názvu celého týmu, nic osobního v tom není pánové :)

O co ve hře jde? Podle příběhu by se dalo odvodit, že budete bojovat proti neznámému mimozemšťanovi, který se snaží ovládnout celou Zemi. Vy jí máte samozřejmě zachránit. Budete tedy hrát jakéhosi Houkala, který má vybudovanou pověst největšího notora, norka a alkoholika. Ten musí projít několika prostředími a bránit zbytek piva, který na Zemi zůstal.

Úkolem celé hry je tedy klikat na letící flašky piva. Pokud to nestihnete, dostanou se na pravou stranu a změní směr stylového půllitru s logem Gambrinus (maximálně stylové :). Půllitr se tedy začne vracet k mimozemšťanovi a osud Země je ohrožen. Umíte si představit Zemi bez piva? Já rozhodně ne, neboť jen naše republika má nejvyšší spotřebu piva. :) To však není nic, za co bychom se měli stydět, podle mě spíše naopak. :) Hra je stylizována do několika prostředí. Od vesnického prostředí až někam do zasněžené krajiny. Takže se připravte se kvůli pivu projdete půlku světa. :)

Abstinent 2 je milým překvapením pro ty, co většinu dní tráví v hospodě. Měli by se totiž vžít do pozice člověka, který zachraňuje chléb jejich každodenní. :) O grafice se tu příliš hovořit nedá, není zrovna nejpovedenější, ale jde o hru, kde se na ní příliš pohlížet nebude. Na závěr bych vám chtěl sdělit, že máte na výběr ze všech možných módů vystihujících typ člověka. ;) Takže např. „nepič“, „malej pič“, „střední pič“ atd. Každý si tedy najde svůj mód a to je skutečnost, která mě přesvědčila k lepšímu hodnocení. Stylově je hra skoro dokonalá. Rozhodně vyzkoušejte. ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

Blister | 24.04.03 v 15:02

No když to takl vezmu, tak si nemyslím, že byste se za to měli stydět. Je to zajímavá myšlenka ;)

Tykew | 22.04.03 v 22:00

Re: Základ tvoří pivo, které je vlastně i základem celého týmu.
My to osobně neberem, ba naopak máš pravdu a my se za to nestydíme... :D

WW | 22.04.03 v 21:04

JEZIS


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce