recenze

Absolute Zero

Absolute Zero

I když na obloze svítí Slunce a dle jeho svitu by mělo příjemně hřát, tak se místo toho ochlazuje až je to k nevydržení. Za tím vším stojí šílený vědec a vy ho musíte zastavit. I přes lehce adventuroidní příběh se jedná o hopsačku jako řemen.
Ve fyzikálních tabulkách se můžete dočíst, že absolutní nula se rovná přesně hodnotě -237,15 stupňů Celsia a její definice zní "Při absolutní nule ustává pohyb molekulárních částic." Lidstvo této teploty nikdy nedosáhlo a určitě jen tak nedosáhne, ale ve hrách je možné všechno, tudíž se s ní můžete seznámit tváří v tvář.

Úkol je jasný: Zastavit pomateného vědce, který se snaží ovládnou svět postupným snižovaním teploty. Do rukou se vám ale nedostanou kopy zbraní, jak by se dalo čekat, ale malá kulička s níž musíte projít všemi úrovněmi, které ve hře jsou. Nejedná se ovšem o nic jednoduchého, kulička není nesmrtelná a tak si musíte dávat pozor, ať nikam nespadnete, ať nepřejedete přes ostnatý pás či ať z velké výšky neskočíte na ostrou hranu - ve všech případech budete muset opakovat celou úroveň znova. Abyste postoupili do další úrovně, musíte otevřít zamčené dveře, což provedete přepnutím spínače, který je bohužel většinou těžko dosažitelný.

Grafika hry je velice jednoduchá a přesto dostačující, stejně jako hudba. Hru můžete hrát jak v minimalizovaném okně, tak ve fullscreenu. Navíc, každá úroveň má svůj kód, který když zadáte do políčka v menu, tak se okamžitě do dané úrovně přenesete. Náplň hry je svým způsobem taky velice jednoduchá, ale zřejmě právě proto si ji tolik oblíbíte. Enjoy!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

Triple T | 21.07.06 v 21:27

Kdybyste meli zajem o asi tak dvacetkrat hratelnejsi (a stokrat machrovstejsi) verzi tehle hry (tedy original), zkuste N: http://www.freegame.cz/game.php?id=2231

Kahi | 20.07.06 v 00:20

obtížnost je přímo nesnesitelná.

Belgarion_Kolder | 19.07.06 v 20:59

237,15°C? Trochu vedro, ne? Snad -237,15°C .-))


galerie

Absolute Zero Absolute Zero Absolute Zero

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce