recenze

A Mini Falafel Adventure

A Mini Falafel Adventure

Pojďte si zavzpomínat na časy dávno minulé, kdy u her převládala skvělá hratelnost a nápady nad špičkovou grafikou a technickým zpracováním. Dnešní gameska se vrací ke kořenům a baví!
Server Retro Remakes je proslulý množstvím nejrůznějších soutěží, jež pravidelně pořádá. Také minisoutěž Four Color Competition nám přinesla několik zajímavých titulů omezených pidi rozlišením a grafikou o čtyřech barvách. Vítězem byla vyhlášena arkáda A Mini Falafel Adventure, která si tak zaslouží pozornost všech fanoušků skákaček.

Ovládáte maličkého sympatického hrdinu. Zpočátku neumí prakticky vůbec nic a jediným vaším úspěchem bude se vyhnout všem nástrahám, jako jsou třeba miny či bodák. Později ale naleznete super chilli papričku. Ta vám umožní pokládat výbušninu a navíc díky ní vyskočit o hodně výše. Nic převratného, avšak hra je tak skvěle provedena, že opravdu baví. Neskutečně vyzývavý je totiž další prvek – čtyři životy vám musí vystačit na projití celé hry, neexistuje možnost save/load, jak známe z většiny podobných her. Musíte tedy být naprosto precizní a nezaváhat. A Mini Falafel Adventure tak přinese mnoho chvil, kdy plni vzteku budete procházet známé lokace znovu od začátku. Za ten proslulý hřejivý pocit kompletně dokončené hry (nejedná se o nic dlouhého, jen to chce hrát bez chyb) to ale stojí. Jistě, tato arkáda neosloví spoustu hráčů bazírujících na pěkné grafice a super muzice, velké množství pařanů včetně mě si však rádo zavzpomíná na staré dobré časy a ponoří se do tajů této rozkošné minihry…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =


galerie

A Mini Falafel Adventure A Mini Falafel Adventure A Mini Falafel Adventure

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce