recenze

A Day of Slacking

A Day of Slacking

Máte rádi laskominky? Ve hře A Day of Slacking budete jako v ráji. Sladké dobrůtky nebo potraviny jako sendvič vám budou padat přímo do úst. Otázkou je, kolik toho budete schopni pochytat. Vyzkoušejte si tuto zábavnou hru a uvidíte, kolik přiberete.
Pojídání potravin není tak častá náplň freeware her. Je sice pravda, že s podobným námětem jsme se mohli setkat již u pár gamesek, ale i tak je A Day of Slacking jedinečná. Mohl bych ještě uvést, že ji vytvořili již staří známí z Miniclipu. Máme tu od nich už hodně flashových gamesek, kdybych měl jmenovat všechny, byl by to asi nudný výčet. Proto jmenuji jen pár, které jsou podle mého názoru nejlepší. Jsou to třeba Samurai Warrior, 3 Foot Ninja, Monkey Lander nebo Aqua Energizer...

Teď už se podíváme, o čem že bude tento herní kousek. Jakmile si tuhle flashovku stáhnete a spustíte, objeví se hezká úvodní obrazovka. Můžete si nejdříve vybrat, zda chcete hrát za chlapce či dívku. Na průběh hry to sice nemá žádný vliv, ale je dobře, že tu ta možnost je. ;) Přesunete se na trávník, nad hlavou namalované nebe se sluníčkem a jedním mráčkem. Svou postavičku ovládáte pomocí šipek vlevo, vpravo a nahoru skáčete. Teď vás ale určitě zajímá, jaký je princip, že? ;) Je docela jednoduchý. Shora padají různé předměty a některé jsou dobré a jiné špatné. Vy byste měli pochopitelně chytat jen ty dobré. Ty špatné na sobě mají blikající značku zákazu. Ty neberte.

Vpravo vidíte jakýsi stav vaší síly. Tím jak se pohybujete, síla slábne. Pomocí dobrých předmětů si sílu doplňujete. No a když seberete ty špatné věci, pochopitelně o sílu přijdete. Čím déle odoláváte kazícím předmětům, tím vše padá rychleji a rychleji ubývá i vaší síly. Vše je samozřejmě těžší a dojdete k okamžiku, kdy už to prostě nebudete stíhat. Abyste to neměli tak jednoduché, tak ve spodní části chodí nějací úředníci (asi) s nějakými papíry. Těch se také nesmíte dotknout, nejlepší je přeskočit je. Mezi dobrými předměty můžete najít zmrzlinu, míč, digihru a další jídlo. Vše se počítá na body a když se vám sníží síla na minimum, je konec hry a vy uvidíte své výsledky. Vše je snad jasné, princip je jednoduchý. Teď nám ještě zbývá mrknout se na hodnocení.

Jak už jsem říkal, celá gameska je ve Flashi. To zaručuje jistou dávku dobré grafiky, vše je hezky namalované a jednoduše řešené. Nečekejte nic extra, ale na odreagování je to uspokojující. Bohužel si neužijete moc zvukových efektů a hudby, ale co naděláme? Pokud máte starostí nad hlavu, zvláště teď po začátku školního roku, neváhejte a stahujte... ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce