recenze

3D UltraPong

3D UltraPong

Pong je velice profláknutou a zábavnou hrou, jež se s námi táhne již delší dobu. Hra byla okopírována tolikrát, že pro naše pobavení musí přinášet stále více a více změn. Dnešní Pong není téměř ničím výjimečný, přesto je na něm něco zvláštního…
Pongů jsem na našem webu recenzovali hned několik. Namátkou vyberu pár z těch lepších, mezi něž určitě patří multiplayerový King Pong či velice zábavný Akropong se "skejťákovým" mágem Tony Hawkem v hlavní roli. Na našich stránkách je samozřejmě pongů více, ať už se jedná spíše o slabší předělávky a kam se zařadí dnešní 3D UltraPong, bude záležet pochopitelně jen a jen na něm (dobře, trošku i na mně).

Bohužel se bude spíše řadit do kategorie "průměrný Pong", nehledě na to, co má v názvu. Půjdeme ovšem popořadě – 3D UltraPong by se dal jednoduše přirovnat k…Pongu. Pro nezasvěcené vysvětlím, o co v této hře jde. Vaším účelem je pomocí pálky zachytávat a odpalovat míček směrem k vašemu soupeři, se snahou prostřelit ho a tím dostat kýžený bod (jakmile jich máte deset, vyhráváte). Vězte, že to mnohdy není nic jednoduchého a k výhře bude zapotřebí rychlé reflexy. Jak moc rychlé, to závisí na nastavené obtížnosti. Vlastně celá gameska je jedno velké nastavení (řečeno nadneseně, samozřejmě). Můžete si vybrat jak bude vypadat hrací plocha, jak zbarvený bude míček nebo, a to je důležité, zda chcete hrát sám nebo proti kamarádovi. Multiplayer prodlužuje, už tak chatrnou hratelnost téměř do nebeských výšin.

3D UltraPong může zachránit jen a jen grafika, což se jí daří jen tak napůl. Vše je sice pěkně ve 3D grafice ale hra je neskutečně chudá, co se tedy počtu objektů týče. Hudba hry je vcelku průměrná, neoslní ani ovšem neurazí. A přesně tak je na tom i 3D UltraPong, neoslní, ale ani neurazí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

3D UltraPong 3D UltraPong

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce