recenze

3D Pulsoid

3D Pulsoid

Rozbíjení cihel pomocí kuličky a plošinky po stopadesáté pro vás připravil tým Fifth Dimension. Rozhodně si ale nemyslete, že by jste se nebavili, ono odpalovat místo koule hada, který roste spolu s vaším skóre, má taky něco do sebe.
Dnešní hra je, jak už jste určitě uhádli, Arkanoid se vším všudy. Obsahuje ale také několik vylepšení navíc, které se týkají hlavně výměny míčku za klasického Hada, který požírá vše, co se mu jen dostane pod zuby.

Princip je vcelku jednoduchý. Pomocí odpalovací plošinky, jež vypadá jako pásový podvozek tanku, odrážíte míček proti spoustě cihliček nad vaší hlavou, za účelem jejich totální destrukce. Místo míčku ovšem odpalujete hada a tím se dostáváme k největší změně hry. Had má úplně stejné vlastnosti jako míček, to znamená, že se odráží od stěn, likviduje cihly a vyjma toho si ze svého předchůdce odnesl vlastnost růst s každým sežraným objektem. S tím rozdílem ale, že tady roste jen když pozře netopýra. Tyto stvoření se sem tam objeví z vybitých cihliček a chvíli poletují po hrací ploše. Pokud je had sní, o kousek vyroste, a to jak on, tak i vaše konto. Krom toho občas vypadnou i jiná vylepšení jako třeba zvětšení plošinky či přidání života (nebo vás taky může zničit padající bomba, pokud si nedáte dostatečný pozor). I přes tato vylepšení je hra vcelku nudná, hlavně díky faktu, že je strašně pomalá a cihliček je hodně.

Graficky je na tom hra vcelku dobře, ne tak zvukově. Možná, že i po stránce audio je na tom dobře, ale to nemůžu posoudit, protože uživatelé se systémem WinXP musejí vypnout všechny zvuky ve hře, jinak si prostě nezahrají. Hra se občas odmítá i vypnout a tak pomůže jen restart. Celková nevyváženost a pomalost hry dělá z nadějného 3D Pulsoid lehce nadprůměrnou arkádovou hru.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

noit | 08.04.06 v 09:53

dyť je to pro dva hráče tak co tam je pouze hra jednoho hráče
to je nějakej vtip nebo co?


galerie

3D Pulsoid 3D Pulsoid 3D Pulsoid

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce