recenze

ZoMGman! Battle Arena

ZoMGman! Battle Arena

Naštval vás brácha nebo mladší ségra? Vybíjte si zlost a zapomeňte na sváry pomocí téhle skvělé akční 2D hry. Čeká vás spousta legračních situací a hromada pomůcek, které vám dopomohou k tomu, aby byla pomsta ještě sladčí a šťavnatější. Boji zdar!
Tvůrci si opravdu nebrali servítky a vytvořili tak hru plnou násilí a krve. A cože Vás všechno čeká? Můžete protivníka zneškodnit kulometem, samopalem, nebo třeba zastřelit pistolí! Zkuste ho propíchnout mečem nebo nabodnout na jezdecké kopí. Zmlaťte ho deštníkem, hoďte po něm rádio, nebo ho seřežte uzlíčkem na holi. K dispozici Vám budou granáty, rozbité láhve, nebo dokonce magnetofon, z něhož se line energická hudba, která Vás spolehlivě dostane do ještě většího varu. Originální je také kladivo a spousta jiných zbraní. Grafika přináší zcela nový pohled na 2D akční hry. Je neotřelá a rozhodně nepatří k fádním výtvorům dne.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

cože? | 04.09.07 v 06:59

neni to brutal spiš rostomile

mr.cihla | 28.06.07 v 21:03

Me se to líííbíííííííí, jen mit druhyho hrace:( 90%

AlenKa | 27.06.07 v 20:36

nikdo není bezchybný :-) však já to taky nemyslela nijak zle, to bych to napsala anonymně a daleko útočněji ;-)

artman | 26.06.07 v 18:33

Á, jsme rádi za kritiku z řad odborné veřejnosti, děkujeme! :) Ani ti ale nevím proč, ale nějak se mi teď vybavuje, že u jistých recenzí na jistém nejmenovanném plátku mám někdy úplně stejné pocity, jako ty nyní! :)

AlenKa | 26.06.07 v 17:56

možná by nebylo od věci při recenzování alespoň vyzkoušet jinou mapu, ať ty obrázky nevypadají tak chudě a stereotypně ;-) (ok ok, už mlčím :)


galerie

ZoMGman! Battle Arena ZoMGman! Battle Arena ZoMGman! Battle Arena