recenze

Zombpocalypse

Zombpocalypse

Po hodně dlouhé době zde máme pořádnou arkádovou akci pro všechny, kdo mají rádi napětí, temná zákoutí, zombíky a týpky co se jen tak něčeho nezaleknou. Když k tomu přidáme perfektní grafiku a výborné ozvučení, máme před sebou výjimečnou akci, kterou byste rozhodně neměli minout.
Jak jsem již naznačil v úvodu, máme dnes co dělat s hodně povedenou akcí, tentokráte viděnou z top-down pohledu. S hlavním hrdinou, jímž není žádný rambo, ale naprosto obyčejný člověk, který dostal královsky zaplaceno, se musíte zbavit co možná největšího počtu ne zcela mrtvých spoluobčanů. Celkem je pro vás přichystáno sedm lokací, ve kterých můžete zombíky kosit, přičemž každá z nich je svým způsobem jedinečná. K likvidaci zahnívajících spoluobčanů máte k dispozici arzenál, se kterým by se nemusela stydět ani středně vybavená armáda. Z počátku sice držíte v ruce jen basebalovou pálku, ale velmi záhy se vaše vybavení rozroste. Po lokacích se povalují různé hračky, jako jsou samopaly, plamenomety, granáty, brokovnice a další. Rovněž zombíků je několikero druhů, liší se především rychlostí a stylem útoku, nejsnadnějším cílem jsou plazivé mrtvolky, které jsou velmi pomalé a maximálně vás bijí pěstmi. Ovšem pak jsou zde i poněkud živější kousky, které rády koušou a skáčou, na ty už si musíte dávat pozor, protože jakmile se jich kolem vás seběhne moc, máte docela slušný problém. Je dobré si dát pozor na prostředí ve kterém zrovna bojujete, protože v zatopených částech se pohybujete velmi pomalu a prakticky se nemůžete vyhnout nebo utéci.

Technická stránka hry je prostě a jednoduše úžasná. Grafika je sama o sobě perfektní, ale jakmile se objeví specíální efekty, jako jsou záblesky a plameny, nastává doslova ráj pro oči. Zvuk je na tom obdobně, poměrně věrné zvuky zbraní dokonale doplňují už tak hutnou atmosféru. Bohužel každá sranda něco stojí a zde tomu není jinak, pokud si chcete vychutnat veškeré detaily na maximum, připravte si mnohem výkonnější počítač než je uveden v minimálních požadavcích, neboť s přibývajícím počtem zombíků se úměrně zvyšují i požadavky na systém. Pokud máte rádi akční hry, rozhodně neváhejte a Zombpokalypse vyzkoušejte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 19.06.17 v 17:58

zachráním zemi před zombie


galerie

Zombpocalypse Zombpocalypse Zombpocalypse Zombpocalypse

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce