recenze

Zeyland Rescue

Zeyland Rescue

Opět v roli zachránce se můžete ocitnout v případě, že si stáhnete a zahrajete Zeyland Rescue. Planeta je plná nepřátel, kteří touží po vašem životě. Na vás je se z ní dostat za pomoci přesné střelby a nahrát při tom co nejvyšší skóre.
Nacházíte se na písčité planetě plné pyramid a hordy nepřátel. Prostředí celkem netradiční na tak prostou střílečku. Tedy něco netradičního jako Room War, i když s mnoha rozdíly, pochopitelně. Ale když se na to tak podíváte, vypadá to stejně zajímavě. Odlišností bychom našli spoustu, ale tou zásadní bude hlavně ovládání. V Room War jste plně koordinovali váš pohyb. V Zeyland Rescue je naprosto vše automatické kromě likvidace nepřátel. Ta už je na vás.

O pohyb je tedy postaráno. Sice trochu netradičně - pohybujete se stále jedním směrem ve stejné rychlosti, ale na kvalitě to hře zase tak neubírá. Pohyb tedy hoďte za hlavu a všímejte si svých nepřátel. Těch máte celkem dost a řadí se do tří skupin. Nejčastěji budete potkávat roboty, kteří jsou sypáni z nebe, a po chvíli, když se přiblíží, vás vystavují značnému nebezpečí. Druhým a o něco horším protivníkem jsou široké potvory vynořující se z písku. Často si jich ani nevšimnete a ony to do vás mezitím směle šijou. Kadence jejich střelby je silnější než u robotů, tudíž ve chvíli, kdy bude proti vám stát běžný robot a i tento, je jasné, na koho zamíříte nejdříve. Třetím a posledním protivníkem je jakési UFO, které se vznáší nad pyramidami a vysílá na vás rakety. Jeho sestřelení je nejobtížnější, ale jde to. :)

Kromě nepřátel bude vaším protivníkem i střelba. Zaměřování pomocí malého terčíku, který ovládáte myší, je děláno zvláštním krokovým principem. Místo běžného pohybu se zaměřování posouvá po nepatrných krocích, což vás někdy může značně poškodit. Další chybou je občasná neúčinná střelba, která se projevuje střelbou do jakéhokoliv protivníka, který i po desítkách ran stále stojí na nohou a vesele si to do vás střílí. Tyto omyly mi nejdou do hlavy a dělají ze hry něco hodně nepříjemného. Vypořádat se s nimi můžete, ale zaručuji vám, že to povede ke vzteku. ;)

Když už byla zmínka o chybách, měl bych něco asi pochválit, ale bohužel není co. Hra je tak podprůměrná, že bych ji ani moc nedoporučoval, ale nemohu vědět, jestli na ni budete mít stejný názor jako já, takže je vám plně k dispozici. Na ovládání stačí jen uchopit myš a můžete se vydat do válčení. Věřím, že těch pár chyb už nějak přejdete. :)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce