recenze

Záchrana

Záchrana

Záchrana je lehce nadprůměrná, zpočátku možná nepřehledná, ale později zábavná 3D střílečka, ve které zavítáme na pusté prostředí Marsu. Váš úkol je snad jasný i z názvu.
Záchrana od studia JVStudio se zůčastnila soutěže Becherovka Game, což zaručuje jakous takous kvalitu. Hra by sice potřebovala trochu dopilovat a vylepšit, ale přesto je poměrně dobře hratelná.

V roli nebojácného pilota vesmírného vozidla je vaším úkolem zachránit všechny pracovníky společnosti Becher před krvežíznivými monstry. Dvojice laserů vám pomůže prosekat se veškerým slizkým balastem, velký prostor vám zase umožní převést až 24 šťastlivců najednou. Ty musíte vytáhnout z komplexů různě rozesetých po úrovni. Jelikož nacestuje docela velké vzdálenosti a vaše vozidlo není na vzduch (stejně by to bylo k ničemu, na Marsu), musíte doplňovat životodárné palivo u speciálních čerpacích stanic. Myslete na to, ušetří vám to pár nepěkných game overů.

Grafika a zvuky jsou lehce nadprůměrné, rozhodně by si zasloužily více pozornosti. Záchrana je poněkud obtížnější, ale přesto pořád zábavná gameska na dlouhé večery.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

Bedivere | 04.08.13 v 17:03

Podle obrázků to vypadalo o dost lépe.

Jiris13 | 10.08.08 v 17:29

pěkná blbost


galerie

Záchrana Záchrana Záchrana