recenze

Yuki's Vacation

Yuki's Vacation

Upíři, nesmrtelná rasa, jež prahne po lidské krvi a nic a nikdo je v této touze nedokáže zastavit. Právě za jednoho člena této tajemné rasy budete moci hrát i vy. Upírka Yuki se totiž rozhodla trošku se odreagovat a vydává se proto na co možná nejvíce veřejná místa, aby tam našla něco „k snědku“. Jako by toho bylo málo, kolem se potuluje tisíce ninjů a ona tak ještě navíc dostává příležitost ukázat jim, jak se správně bojuje.
V této hře na vás čeká několik levelů, v každém z nich jde prakticky o to jej projít a zároveň za sebou nechat co největší krvavou lázeň. První kolo se odehrává na diskotéce, kde se Yuki rozhodla hledat šťavnatou potravu. Všude se však z ničeho nic objevuje hejno obtížných ninjů, kteří ji v jejím konání zrovna nefandí. Ti však ale netuší do jakého problému se tím dostávají...

V každém kole se to tedy jen hemží bojovníky nesoucí meče ninja-tó a k němu mají někteří i hvězdice. Když se na to podíváte okem laika, nemá člověk šanci přežít, avšak Yuki není obyčejný člověk. Proto se můžete celkem bez obav pustit do masakrování nepřátel a vysávání krve nevinných lidí. Pokud některému „civilistovi“ vysajete krev získáváte totiž navíc zvláštní schopnost. Mezi tyto skilly patří například vrhání hvězdic, bouře, ohnivé bomby a jiné. Mimo to si můžete do sytosti užívat se dvěma krátkými meči, které oponentům způsobují devastující smrtelná zranění.

Hra je sice graficky mírně opožděná, ale neubírá jí to na herní kvalitě. I když zde není příliš detailů, můžete se aspoň koukat na létající kusy těl, potoky krve a na jiné mírně morbidní věcičky. O zvuku toho nelze moc říct, protože se skládá pouze z pokřiku hio a hoio, který mně zrovna nedostačoval.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =


galerie

Yuki's Vacation Yuki's Vacation Yuki's Vacation

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce