recenze

YUKD

YUKD

V této hře neovládáte nic jiného, nežli jakousi šipku, která ve své podstatě nedokáže nic. Neumí střílet, nezvládne vypouštět ani žádný plyn. Jakékoliv obranné mechanismy jsou zbytečné. Co vám zde pomůže, to je v první řadě chladnokrevnost, přesnost a i ten mozek by se mohl sem tam hodit.
A jaké možnosti tedy hra nabízí? O tom se můžete dočíst dále v recenzi. Jak již bylo řečeno, ovládáte malý objekt až nicotných kvalit. Ten má za úkol jediné. Projít množstvím úrovní, v nichž musí vždy vyřešit ošemetnou záležitost. Ta spočívá v sebrání všech modrých „hvězdiček“ a následném úprku do místa s označením exit. To ale není vůbec snadné. Po hrací ploše se pohybuje mnoho pro změnu červených hvězdiček, jež vás mohou zcela zahubit jediným dotykem. K ochraně sebe sama využíváte různé bariéry. I ty vám ale mohou mnohdy zavařit nebo vás chytit do pasti. Kromě seskupování věcí potřebných k postupu se vyplatí sbírat také malé světélkující tečky. Nejenom že vám přidávají body, ale také za ně získáváte životy.

Motivaci ke hraní dodává také fakt, že pokud budete schopni získat všechna písmenka slova EDITOR, otevře se vám v hlavním menu stejnojmenná sekce.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =


galerie

YUKD YUKD