recenze

XBill

XBill

Někdo ho obdivuje, někdo ho naopak nemůže ani vidět. nevadí mu on sám,a le jeho firma. Jeden výrobek jeho firmy. ano, řeč je o Billu Gatesovi, Microsoftu a o Windows. Dnes vám totiž nabízíme další zabijačku.
Stále existuje spousta uživatelů Windows, kteří je prostě nemohou vystát. Nejvíce těchto lidí si stěžuje na jejich stabilitu. Jenže na jiný operační systém se jim přestoupit nechce, neboť Windows jsou nejpoužívanějším. a proto vymýšlejí nejrůznější způsoby, jak se alespoň trochu pomstít za způsobené problémy. Největším terčem všech těchto pomst je protagonista Windows, Bill Gates. Je to ale otázka velmi relativní, protože já jsem kupříkladu s Windows nikdy žádné problémy neměl, takže se jen s úsměvem dívám, co vymýšlejí ostatní, aby ulevili své dušičce plné vzteku. Někdy je to až bizarní. Obrázky narážející na bugy ve Windows, videa se zabíjeným Gatesem, hry...je toho nepřeberné množství.Dnes se ale právě budeme zabývat jednou takovou hrou, která má výstižný a prostý název Bill. K němu není co dodat. Myslím, že váš úkol je také poměrně jasný. Budete muset co nejvíce Billů zbavit pozemského života. Ale jak to budete provádět? XBill (název hry) se odehrává v místnosti plné počítačů.

Na těch jsou instalovány jiné operační systémy než Windows. To ostatně vidíte na obrazovce každého počítače. Když se hra spustí, k počítačům se začnou vrhat odkudsi kybernetičtí Gatesové s imaginárními okny v rukou. Tato okna začnou instalovat na všechny počítače. Další zradou je síť, do které mohou být jednotlivé computery propojeny. Po nich se totiž může šířit požár, který musíte co nejrychleji uhasit připraveným kbelíkem s vodou. Jenže úplně nejlepší je všemu tomuhle předejít. Ale jak? Stačí, když všechny přicházející Gatesy prostě rozmáčknete jako červy tím, že na ně kliknete. Chudák Bill vydá výkřik a pak se úplně rozprskne...Když takhle zabijete určité množství Gatesů a získate určité množství bodů, postupujete do dalšíhio, obtížnějšího levelu. A tak to jde dál a dál.Ale co si budem povídat, grafika je taková průměrná, až bych řekl, že mírně podprůměrná a těch pár smrtelných výkřiků nás také nevytrhne.Takže tu máme průměrnou hru,která možná zabaví. Ale to už je na vás!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie