recenze

X-Men Second Coming

X-Men Second Coming

Mlátička vytvořená v enginu MUGEN, ve které si tentokrát zahrajete za některého z partičky X-Men. V boji může zvítězit jen jeden a na nějaké hodné a zlé X-Meny se tu nehraje. Takže si vyberte svého oblíbence a (láskyplně) nakopejte ostatní.
Nedá se říci, že by titul přinesl něco převratného. Na druhou stranu je tento styl stále velmi oblíbený. Takže vzhůru do boje.

Po prokousání se hlavní nabídkou, kde si nastavíte různé parametry hry, z nichž je podstatný hlavně ten týkající se obtížnosti, si zvolíte svého bojovníka. Myslím si, že výběr postav je velice slušný a když jsem mezi nimi zahlédl Gambita, uklidnil jsem se :-). Jak už bylo naznačeno, jedná se o rubačku klasického střihu. Jeden vítěz s dvěma výhrami, jeden poražený. Dál postupujete přirozeně pouze v jednom případě. Každý začátek znamená trénink. Na začátek dobrá věc, když nevíte, jak se kdo chová a jaké má kdo pohyby, ale po několikátém hraní je to už otravné. Naštěstí to netrvá dlouho. Samotný souboj pak představuje něco, co notně připomíná zběsilé a nahodilé mačkání všemožných kláves, na které dosáhnete. První souboje tak skutečně probíhají a dá se tak i vyhrávat, ale brzy si osvojíte základní pohyby. Ponejvíce A, S, D ovládají nohy, Y, X, C pak pěsti. Kombinací vznikají combíčka efektní i efektivní, ale to už je věcí pokročilého hraní a znalosti comb. A tak se je pokuste realizovat z dostupného textového dokumentu, který je spolu s hrou ve staženém souboru. K vítězství to nutné není, ale vypadá to hezky, když v multiplayeru kamarádovi vyprášíte mutantí kožich nějakým tím kouzlíčkem.

Celkově hra nepřináší nic nového. Nicméně stále je v tom ten švih, spád a tempo jednoduché mlátičky, která dokáže zabavit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

Sůvička

Sůvička | 19.12.16 v 23:37

Perfektní hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 05.10.16 v 18:38

X- Men to mám ráda


galerie

X-Men Second Coming X-Men Second Coming X-Men Second Coming X-Men Second Coming X-Men Second Coming