recenze

Wormage!

Wormage!

Wormage! aneb postarejte se o červí rodinku! Tak takhle by klidně mohl znít podtitul dnešní gamesky. Budete totiž pečovat o červíky, kteří žijí svým vlastním životem. Páří se, klovou se z vajíček a tuze rádi jedí…
Červy jsou v herním průmyslu velmi populární, většinou je ale jejich hlavním úkolem se vzájemně pozabíjet, jako třeba ve známé sérii akčně-strategických titulů Worms. V dnešní freewarovce se o ně naopak budete muset maximálně starat. Wormage! je totiž pokusem o simulaci života těchto nenápadných tvorečků.

Zvolíte si konkrétní misi a jde se na věc. Na herní obrazovce najdete červíka (případně celou rodinku), který má základní potřeby – jíst a spát. Musíte mu tedy zajistit obživu a dobré spaní (díru, v níž se má nejlépe). Pokud se červící budou cítit dobře, dají vám spokojenost najevo. To se k sobě přitulí samička se samečkem a časem se z vajíčka vyklube nový červíček. V případě že se o červy naopak starat dobře nebudete, umřou. Hratelnost je vcelku na výši a pořád se něco děje, takže se nudit nebudete. Ostatně, přesvědčte se sami!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =


galerie

Wormage! Wormage! Wormage!

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce